08-27-2005, 07:59 AM
O kurde! Nie wiedziałam że już macie takie doświadczenia z winkami
Ja jeszcze nie kosztowałam tego taniego trunku
Ale skożystam z podpowiedzi osób tutaj
Bo chyba mają gust 

Mario1349 napisał(a):chyba każde (tanie) wino, tudzierz nalewka, ma 0,75
maharet napisał(a):Mój ojciec kupił we Francji jakieś białe wino, ale było zajebiste....................!!!!!!!!!!!!!!!!
Nivo napisał(a):maharet napisał(a):Mój ojciec kupił we Francji jakieś białe wino, ale było zajebiste....................!!!!!!!!!!!!!!!!
O ja pier****, i co było dalej?
maharet napisał(a):Nivo napisał(a):maharet napisał(a):Mój ojciec kupił we Francji jakieś białe wino, ale było zajebiste....................!!!!!!!!!!!!!!!!
O ja pier****, i co było dalej?
Nie pamiętam...
Amy napisał(a):O kurde! Nie wiedziałam że już macie takie doświadczenia z winkami :lol: Ja jeszcze nie kosztowałam tego taniego trunku :D Ale skożystam z podpowiedzi osób tutaj :lol: Bo chyba mają gust :DI nie próbuj. Tanie wina są błe.. Piwo, jakieś Martini, drogie wino- to jest to ;)
warsadal napisał(a):Amy napisał(a):O kurde! Nie wiedziałam że już macie takie doświadczenia z winkamiI nie próbuj. Tanie wina są błe.. Piwo, jakieś Martini, drogie wino- to jest toJa jeszcze nie kosztowałam tego taniego trunku
Ale skożystam z podpowiedzi osób tutaj
Bo chyba mają gust
Beast King napisał(a):Dzbana (leśnego i porzeczkowego)i jak wrażenia? ponoć najlepsza z nalewek, a ja jej jeszcze nie dorwałam...
Scully napisał(a):Beast King napisał(a):Dzbana (leśnego i porzeczkowego)i jak wrażenia? ponoć najlepsza z nalewek, a ja jej jeszcze nie dorwałam...
Abadon napisał(a):Winka własnej roboty, to zupełnie inna pare kaloszy ;) Mój dziadek, swego czasu, robił pyszne wina z porzeczek (bardzo słabe, ale pyszne). Co do jaboli, to nawet atrakcyjna cena i fakt, że Biedronka jest tak blisko, nie są w stanie zmienić mojego zdania. ;)warsadal napisał(a):Amy napisał(a):O kurde! Nie wiedziałam że już macie takie doświadczenia z winkami :lol: Ja jeszcze nie kosztowałam tego taniego trunku :D Ale skożystam z podpowiedzi osób tutaj :lol: Bo chyba mają gust :DI nie próbuj. Tanie wina są błe.. Piwo, jakieś Martini, drogie wino- to jest to ;)
Tu sie zgodze. Wine są błeeee (ale czasami tak samo wychodzi i sie pije)
A co powiesz na winka własnej roboty ?
Cytat:Winka własnej roboty, to zupełnie inna pare kaloszyMój dziadek, swego czasu, robił pyszne wina z porzeczek (bardzo słabe, ale pyszne). Co do jaboli, to nawet atrakcyjna cena i fakt, że Biedronka jest tak blisko, nie są w stanie zmienić mojego zdania.