Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Szato de Jabol !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
HateRox napisał(a):1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb
Człowieku z kim ty się zadajesz? ;D
Necro Desecrator napisał(a):Mind your own buisness man...

OK, przyjemniaczku.
warsadal napisał(a):
HateRox napisał(a):1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb
Człowieku z kim ty się zadajesz? ;D
z elita... 8)
Cytat:1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb.

rozumiem po wypiciu nalewy walnąc browar żeby smak polepszyc ale takie coś ???
Nie mam pytan.
HateRox napisał(a):1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb.

To może być jeszcze powiedział jakiego piwa?
Przeciez wiadomo, że zmysla, żeby pokazać klasę :>
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Przeciez wiadomo, że zmysla, żeby pokazać klasę :>

Różnie bywa. Znam chłopa co robi podobne trunki.
nie-e, do taniego wina leje tanie pivo - Specjal - sie zowie. Nie jest tez najtansze, bo te buraczane wywary to popsuly by nawet smak stolca.

Generalnie, na upartego to moglbym nawet dac wam zdjecie, ale trza jeszcze z miecha poczekac, az kumpel moj z usa przyjedzie, bo niestety tylko on ma z tym fotki.

PS. Sprostowanie, Mix Cytrynowy / mietowy, (chyba) z Ostrowia Wlkp, i Specjal, Elbrewery CO. z Elblaga. Tak jak pisalem, rozrabiac 2:3 wina i reszta piva, a jak ktos ma delikatne podniebienie to mozna 1:2, ale to juz nie to...

dziwne, ze dziwicie sie moim patentom... CZUJE SIE DUMNY MOGAC WYPIJAC BEZ ZADNEGO SI TAKIE WYNALAZKI Wink

--------------------------------
mam jeszcze jeden NAPRAWDE SWIETNY przepis babuni... otoz, do nalewki porzeczkowej (Mix Porzeczkowy ROX!) kupic sobie cole (nie coca-cole!!!), i mieszac podobnie jak z pivem. Bomvbelki daja w leb, a smak jest zajebistyb (w ogole nie czuc vina)

that's all... thank you
^ale on jest ROX!!!
Tru metal warrior, nie inaczej Laughing
nie, po prostu sprawdzam dzialanie roznych trunkowWink
O mein got(h)!Temat o jabolkach! Eeee..szkoda,że ja takowych nie pijam.. Laughing
Wino jabłkowe jest gut Big Grin ale nie pamiętam jaka wytwórnia. Mają też śliwkowe. I naprawdę czuć aromat Big Grin
a poza tym tak jak zawsze Komandos i Leśny dzban rządzą Big Grin
Vlkodlak napisał(a):Leśny dzban rządzi :D

sie wie! pjonteczka [Obrazek: groovy.gif]

[Obrazek: dzbanl4lv.jpg]
fuj jak to można wogóle pic, ja bym tego w życiu do ust nie wziął

Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12