HateRox napisał(a):1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb
Człowieku z kim ty się zadajesz? ;D
Cytat:1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb.
rozumiem po wypiciu nalewy walnąc browar żeby smak polepszyc ale takie coś ???
Nie mam pytan.
HateRox napisał(a):1. Mix o smaku cytrynowym lub mietowym + pivo do tego; do kubeczka lac 2/3 wina i 1/3 piva - efekt jest nieziemski! Radze nie wiecej niz jedne butle wina z pivem na leb.
To może być jeszcze powiedział jakiego piwa?
Przeciez wiadomo, że zmysla, żeby pokazać klasę :>
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Przeciez wiadomo, że zmysla, żeby pokazać klasę :>
Różnie bywa. Znam chłopa co robi podobne trunki.
nie-e, do taniego wina leje tanie pivo - Specjal - sie zowie. Nie jest tez najtansze, bo te buraczane wywary to popsuly by nawet smak stolca.
Generalnie, na upartego to moglbym nawet dac wam zdjecie, ale trza jeszcze z miecha poczekac, az kumpel moj z usa przyjedzie, bo niestety tylko on ma z tym fotki.
PS. Sprostowanie, Mix Cytrynowy / mietowy, (chyba) z Ostrowia Wlkp, i Specjal, Elbrewery CO. z Elblaga. Tak jak pisalem, rozrabiac 2:3 wina i reszta piva, a jak ktos ma delikatne podniebienie to mozna 1:2, ale to juz nie to...
dziwne, ze dziwicie sie moim patentom... CZUJE SIE DUMNY MOGAC WYPIJAC BEZ ZADNEGO SI TAKIE WYNALAZKI
--------------------------------
mam jeszcze jeden NAPRAWDE SWIETNY przepis babuni... otoz, do nalewki porzeczkowej (Mix Porzeczkowy ROX!) kupic sobie cole (nie coca-cole!!!), i mieszac podobnie jak z pivem. Bomvbelki daja w leb, a smak jest zajebistyb (w ogole nie czuc vina)
that's all... thank you
Tru metal warrior, nie inaczej

nie, po prostu sprawdzam dzialanie roznych trunkow

O mein got(h)!Temat o jabolkach! Eeee..szkoda,że ja takowych nie pijam..

Wino jabłkowe jest gut

ale nie pamiętam jaka wytwórnia. Mają też śliwkowe. I naprawdę czuć aromat

a poza tym tak jak zawsze Komandos i Leśny dzban rządzą

fuj jak to można wogóle pic, ja bym tego w życiu do ust nie wziął