Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Szato de Jabol !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
"Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie" Laughing

Osobiście nie przepadam....wolę piwko albo whisky "Jack Daniels" Angry Angry
Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels" Angry Angry
Fuuuj Big Grin Nie nawidze "perfum" Big Grin Wink
oo jacka danielsa musze kiedys sobie sprawic bo jeszcze nie pilem...a wino tanie pierwszy raz jak wypilem to mi smakowalo i raczej nadal smakuje ale nigdy nie wiadomo z czego to robia...jakies szczury wpadaja moze czy cos...a raz wlasnie jak se kupilem takie "wino" (cherry costam)to wypilem cale i troche szmera bylo ale bez przesady(nie ze sie chwaleTongue)...jak juz sie chce ubzdryngolic to preferuje jakies mocniejsze(prawdziwe) wina ewentualnie Herbatę Góralską...mmmmniam
ja najbardziej lubie winko roboty mojego taty Big Grin
juz w grudniu bedzie gotowe.... Laughing
oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
Hair of the dog napisał(a):oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny

Człowieku, stary kumpla zrobił śliwowicy. Dzis najebani do szkoły poszliśmy... mało nas nie wyczuli
Jesli chodzi o najebanie się w szkole to u nas to normalka.Bo to raz się nawalonym odpowiadalo na lekcji Angry
Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe Big Grin
Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę Big Grin
Emhyr napisał(a):Skoro mowa o piwie to może podzielimy się naszymi wrażeniami wzgledem wina.
Dlaczego je pijecie, w jaki sposób i czy lubicie .
Ulubione marki.

Ja pije bo tańsze i smaczne!
Najbardziej lubie Sangrie, Biały Miś, Pisane Patykiem, Kawalier(tylko kartonik).
Z woreczków nie pijam(mam honor Big Grin ).

Nie wazne co, byle sponiewierało! Angry

Generalnie, to ostatnio pije coraz mniej... chyba sie starzeje i mój organizm przestaje tolerwoać różnego pochodzenia % Wink... ale az sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne czasy, kiedy sie piło wymienioną wyżej Kawaliere (kartonik) zmieszaną z piwem, albo kolą (tą najbardziej syfiastą)... no po prostu Crying or Very Sad ... ech gdzie te czasy, gdzieee te czaaasyWink
Kalin napisał(a):
Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels" Angry Angry
Fuuuj Big Grin Nie nawidze "perfum" Big Grin Wink

Być może i perfumy ale mnie bardzo to whisky smakuje Laughing
nie nooo...normalnie ten temat powinoien sie nazywac :
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików" Big Grin
a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
Tak, tak, tak. Nic piwka nie pobije!!!! Big Grin Zwłaszcza zimnego.....Hmm. Aż mnie z wrażenia suszy Big Grin
Wina?Komandos (co prawda wyraźnych efektów,ale smakuje nieźle),Kawalierem też nie pogardzę,Biały kielich w przypadku braku gotówki...I nalewki,takie litrowe za 5.50 da się przeżyć (byle nie cytrynowa) albo inne półlitrowe truskawki itp.
Ja jakos wina nie pijam, samo piwo, bo wodki tez nie lubie. Nabralam takze awersji samoczynnej do nalewek i szampanow, nie wiem czemu.
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam Tongue ale to jak bylam mlodsza mialam jakies tam ekstremalne pomysly. teraz jade na samym piwie Wink
a ja uwielbiam Smirnoff Ice *mlask* Confusedhock:
mimo ze nieliczni lubia nalewki,ja wręcz za nimi przepadam..... Smile zawlaszcza za cytrynową Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12