11-04-2004, 05:55 PM
11-04-2004, 06:21 PM
Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"Fuuuj![]()

11-04-2004, 06:39 PM
oo jacka danielsa musze kiedys sobie sprawic bo jeszcze nie pilem...a wino tanie pierwszy raz jak wypilem to mi smakowalo i raczej nadal smakuje ale nigdy nie wiadomo z czego to robia...jakies szczury wpadaja moze czy cos...a raz wlasnie jak se kupilem takie "wino" (cherry costam)to wypilem cale i troche szmera bylo ale bez przesady(nie ze sie chwale
)...jak juz sie chce ubzdryngolic to preferuje jakies mocniejsze(prawdziwe) wina ewentualnie Herbatę Góralską...mmmmniam

11-04-2004, 07:35 PM
ja najbardziej lubie winko roboty mojego taty
juz w grudniu bedzie gotowe....

juz w grudniu bedzie gotowe....

11-04-2004, 08:45 PM
oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
11-04-2004, 09:10 PM
Hair of the dog napisał(a):oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
Człowieku, stary kumpla zrobił śliwowicy. Dzis najebani do szkoły poszliśmy... mało nas nie wyczuli
11-04-2004, 09:16 PM
Jesli chodzi o najebanie się w szkole to u nas to normalka.Bo to raz się nawalonym odpowiadalo na lekcji
Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe
Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę

Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe

Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę

11-05-2004, 09:22 AM
Emhyr napisał(a):Skoro mowa o piwie to może podzielimy się naszymi wrażeniami wzgledem wina.
Dlaczego je pijecie, w jaki sposób i czy lubicie .
Ulubione marki.
Ja pije bo tańsze i smaczne!
Najbardziej lubie Sangrie, Biały Miś, Pisane Patykiem, Kawalier(tylko kartonik).
Z woreczków nie pijam(mam honor).
Nie wazne co, byle sponiewierało!
Generalnie, to ostatnio pije coraz mniej... chyba sie starzeje i mój organizm przestaje tolerwoać różnego pochodzenia %

11-05-2004, 02:04 PM
Kalin napisał(a):Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"Fuuuj![]()
Nie nawidze "perfum"
![]()
Być może i perfumy ale mnie bardzo to whisky smakuje

11-05-2004, 04:33 PM
nie nooo...normalnie ten temat powinoien sie nazywac :
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików"
a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików"

a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
11-05-2004, 05:13 PM
Tak, tak, tak. Nic piwka nie pobije!!!!
Zwłaszcza zimnego.....Hmm. Aż mnie z wrażenia suszy 

11-05-2004, 06:48 PM
Wina?Komandos (co prawda wyraźnych efektów,ale smakuje nieźle),Kawalierem też nie pogardzę,Biały kielich w przypadku braku gotówki...I nalewki,takie litrowe za 5.50 da się przeżyć (byle nie cytrynowa) albo inne półlitrowe truskawki itp.
11-05-2004, 08:27 PM
Ja jakos wina nie pijam, samo piwo, bo wodki tez nie lubie. Nabralam takze awersji samoczynnej do nalewek i szampanow, nie wiem czemu.
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam
ale to jak bylam mlodsza mialam jakies tam ekstremalne pomysly. teraz jade na samym piwie 
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam

11-05-2004, 09:17 PM
a ja uwielbiam Smirnoff Ice *mlask*
hock:

11-06-2004, 11:57 AM
mimo ze nieliczni lubia nalewki,ja wręcz za nimi przepadam.....
zawlaszcza za cytrynową