moja babka robi nalewke z orzecha wloskiego

BOO napisał(a):moja babka robi nalewke z orzecha wloskiego 
Haha orzechówaaa - bazis jest

A to ja ze swojej strony mogę polecić "Mocne" z przeuroczym byczkiem na etykiecie. Dla osób preferujących koloryt lokalny zaś to albo Kaszubskie lub też Zamkowe prosto z TESCO Kabaty

Zaś dla prawdzwiych ekstremistów gotowych złożyć życie i zdrowie w ofierze - nalewkę warecką miodowa-lipową mogę polecić
Swoją drogą to lata minęły od kiedy ostatnio coś takiego miałem w gębie... Ostatnio przestawiłem się na Nemiroffy

Nalewkę miodowo-lipową powiadasz?Niezła jest,ale jak się trafi na jakąś podróbę to FUUJ :!:

Ochyda...Widzę,że i o wódkach ten temat się zrobił,dla mnie (prócz anyżówki) liczy się Sobieski z sokiem (koncentrat,najlepiej wiśniowy).Taki "soczek" wchodzi bez problemów,również w ilościach hurtowych

Wino marki wino i komandos

mniam
po komandosie strasznie z geby jedzie

Najlepsze jabole to Komandos i Keleris, ostatnio zwłaszcza Keleris mi posmakował. Jeśli jest tu ktoś z Łodzi, to zapraszam na China na flaszke

Hm..
A ja powiem tyle że:
1 Miejsce: Wiśnia sandomierska
2: Gruszka sandomierska
3: Jabłuszko sandomierskie + patykiem pisane

(wino marki wino)
Balthor napisał(a):Hm..
A ja powiem tyle że:
1 Miejsce: Wiśnia sandomierska
[...]
A z tamtejszych okolic miałem tylko okazje pić coś o mało oryginalnej nazwie... "Wino Sandomierskie Mocne" czy cosik takiego... Nawet nieźle wchodziło

Z ekstREmalNyCH NaOjOw To niE odwaŻĘ siĘ wyŻej niŻ "Tesco Cola"
do TEgo TO jUŻ potrzebA prawdZwego harDKorzysty
Tak jak ktos już wczesniej wspomniał: "Fresco" ,a jak mnie czasami najdzie to Cin&Cin

kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):Z ekstREmalNyCH NaOjOw To niE odwaŻĘ siĘ wyŻej niŻ "Tesco Cola"
do TEgo TO jUŻ potrzebA prawdZwego harDKorzysty
Zgadzam się w 100%. Trzeb mieć na to żołądek ze stali nierdzewnej. Żaden jabol tego nie przebije...

Prawie takie mocne ja oranżada z Biedronki...
Łoooo!!! To już totalny hardkor jest! Nie no, ja wymiękam. A pił ktoś może piwo marki TESCO? Bo ja się przymierzam,ale ciągle brak mi odwagi.