Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Szato de Jabol !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ja tam lubie sprawdzonego w kazdych warunkach Komandosa- polecam kazdemu kto rozpoczyna przygode z tymi tanimi trunkami. A jesli zawartosc portfela jest wieksza to polecam Cherry 18 lub Blackcurrant 18 w cenie 12 zlotych Smile ew. polecam winiearnie na poludniu czech- tam bowiem mozna wyjsc tylem za jedyne 70 koron, pijac wylacznie dobre, choc kwasne wino czeskie, wprost z okolicznych przydomowych fabryczek Laughing W sumie nie pijam zbyt wiele wina,raczej rekreacyjnie, ale ww goraco polecam amatorom tego trunku. Ja wole dobrego browca- mojego imiennika Lecha Smile
Ja tam piję co sie akurat nawinie, ale najczęściej piję piwo Żubr.
Smile
Niewazne co sie pije - wazne zeby sponiewieralo ... Laughing
\\\ AlucarD /// napisał(a):Niewazne co sie pije - wazne zeby sponiewieralo ... Laughing
A co powiesz o naszym trunku "wyborczym"???
W moim wypadku redsy rządzą Laughing w sumie to srednio lubie piwko a z winek spod lady to raczej na obozie daleeeko od domu bo na miejsu to wole wiedzieć co się dzieje... Big Grin

W sumi8e to najczęściej łoimy z qumpelami na pasorzyta więc co kto da...ale i tak bywa wesoło...
Redd's(czy jak to sie pisze)- bleee...wali po tym od czlowieka, conajmniej jak po dobrym jabolu Smile ale co kto woli. dla mnie pivo, to pivo- nie jakas tam Warka Strong, ktora jest slodka jak wino, tylko normalne, gorzkie, dobre pivo!
Lech napisał(a):Redd's(czy jak to sie pisze)- bleee...wali po tym od czlowieka, conajmniej jak po dobrym jabolu Smile ale co kto woli. dla mnie pivo, to pivo- nie jakas tam Warka Strong, ktora jest slodka jak wino, tylko normalne, gorzkie, dobre pivo!

yeah 8) wynalazki typu piwo z sokiem, czy picie piwa przez słomke <brrrrrr> powinny być zabronione :!:
Tomash napisał(a):
Lech napisał(a):Redd's(czy jak to sie pisze)- bleee...wali po tym od czlowieka, conajmniej jak po dobrym jabolu Smile ale co kto woli. dla mnie pivo, to pivo- nie jakas tam Warka Strong, ktora jest slodka jak wino, tylko normalne, gorzkie, dobre pivo!

yeah 8) wynalazki typu piwo z sokiem, czy picie piwa przez słomke <brrrrrr> powinny być zabronione :!:

Redd'sowi, warce strong i innych "piwom" z sokiem mówimy stanowczo NIE!
Piwo to ma być piwo, ma być gorzkie, a nie jakiś słodkawy wyrób piwopodobny! Nie inaczej. Laughing A picie piwa przez słomkę to dla mnie patologia, która powinna być leczona wszelkimi dostępnymi środkami. Rolleyes
wlasnie- zapomnialem o wynalazku jakim jest slomka Laughing najlepsze sa tepe laski, ktore mowia ze jak wypija przez slomke to lepiej kopnie Laughing a co do soku w pivie to powinien byc on zabroniony ustawa o kulturze picia piva, bo to juz profanacja Smile
Wypowiedz swą dokumentuję swą pełnoletnością i doświadczeniem jakie ona ze sobą niesie.Smak jest to najwspanialszy ze zmysłów jakim obdarzyła nas natura Gdyż dzięki niemu mozemy doznawać tak nieziemskich rozkoszy Jakim jest smak winka oczywiście tego z najniższych półek.Kochani forumowicze pochwalić się muszę iż moje doświadczenie w degustacji winka jest bardzo bogate i nie ma chyba leprzego winka niż znanym wam pewnie także KOMANDOS.Jego różnorodny bukiet smakowy sprawia że człowiek jak raz spróbuje nie potrafi przestać a nawet jeśli potrafi to nie chce Więc cuż dużo gadać pijmy komandosa!!!!!!!!Pozdrawiam 8) [/i][/b]
Nazwa:
Granat
Producent:
ZPS Ostrów Wielkopolski
Gatunek:
Białe, półsłodkie wino owocowe
Pojemność:
0,75 l
Objętość alkoholu:
9-11%
Smak (w skali od 1-6):
6
Cena:
ok. 4.50zł
Laughing Laughing Laughing Laughing
ale piwo i wino stawiam na rowni...jak to powiedzial jakis przedmowca ( Question )
winko w kartoniku (albo wino marki wino)....pychota...(ale mnie suszy.... Smile )....mam tylko większy smak na trunki...buuu.

Anonymous

metallgirl napisał(a):Nazwa:
Granat
Producent:
ZPS Ostrów Wielkopolski
Gatunek:
Białe, półsłodkie wino owocowe
Pojemność:
0,75 l
Objętość alkoholu:
9-11%
Smak (w skali od 1-6):
6
Cena:
ok. 4.50zł
Laughing Laughing Laughing Laughing
ale piwo i wino stawiam na rowni...jak to powiedzial jakis przedmowca ( Question )
to chyba jakieś szlachetne wino, jeśli eksportują je z Polski do Dani Laughing
DeMoN.|. napisał(a):to chyba jakieś szlachetne wino, jeśli eksportują je z Polski do Dani Laughing
Taaa napewno Laughing ,poprostu raz to pilam,jak bylam w Poznaniu Wink
Mariusz P. napisał(a):winko w kartoniku....pychota...(ale mnie suszy.... Smile )....mam tylko większy smak na trunki...buuu.

"Leśny dzban" ?? Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12