No ja pier****!!!Co wy ludzie macie do Metallicy(i?)???
To że teraz jest komerchą nie znaczy ze kiedys nia byla....rozumiem jesli zobaczycie kogos z koszulka np.St.Anger....ale np.snake tez wam przeszkadza?

Dementor napisał(a):No ja pier****!!!Co wy ludzie macie do Metallicy(i?)???
To że teraz jest komerchą nie znaczy ze kiedys nia byla....rozumiem jesli zobaczycie kogos z koszulka np.St.Anger....ale np.snake tez wam przeszkadza? 
Ja nie lubię Angera, jestem głównie zwolennikim "thrashowych" czasów Mety, ale jestem wielkim fanem Metalliki w ogóle, dostałem tę koszulkę z pięścią od siostry i wcale się jej nie wstydzę. Dla mnie nie ważne jaka płyta na koszulce, byleby to była koszulka Mety (choć najbardziej lubię swoją koszulkę "MASTER OF PUPPETS"...)
A do reszty - pewnie zazdrościcie Mecie, bo boicie się, że Wasze zespoły nigdy nie będą miały tylu fanów na całym świecie. Bo nikt mi nie wmówi, że Oni tworzą muzykę tylko dla pieniędzy i podlizania się, jak Wy to nazywacie, KinderMetalom od nu. Gdyby tak było, to już dawno wrzeszczeliby: "SZATAN, SZATAN, SZATAN, ŁAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!" bo to jest najbardziej popularne.
rozpoczalem chyba jedna z wiekszych wymian bluzgow (bo argumenty to to nie sa...) w historii forum...a to byl moj debiut tutaj...
nazwalem IM wiocha...Metallica tez. to moje zdanie. IMO oni juz dawno powinni byli zejsc ze sceny - staliby sie wtedy prawdziwymi legendami, bo nie przecze, ze kiedystam byli rzeczywiscie w wysokiej formie i komus sie podobali...i nawet podobaja nadal, tylko mam dziwne wrazenie, ze ciagna ten biznes na chama...
Immortal - przyklad kapeli, ktora zeszla ze sceny po wydaniu 2 swoich najlepszych plyt...zeszli ze sceny w chwale,jako kapela,ktora wiedziala, kiedy skonczyc. Ironi i Metallica chyba nie wiedza...dlatego traktuje tych wszystkich "fanow" (szczegolnie w wieku <13 lat ;]), ktorych jest na peczki...inaczej.Nie jak fanow legendarnych kapel, tylko jak ludzi, ktorzy czcza zepsute zeby. Co z tego,ze kiedys byly ladne, blyszczace? teraz sa przegnite, a jednak ciagle staraja sie gryzc z uporem maniaka...
Gdy pisalem poprzedniego posta tutaj zdawalem sobie sprawe, ze wkurze wielu "wannabe an Iron guardian", ale liczylem na przedstawienie...argumentow?(ktos zna to slowo?)nie spodziewalem sie grupki napalonych maniakow, ktorzy potrafia jedynie zbluzgac...
I nie, nie chce, by moje kochane kapele byly kiedys "Registered Trademark" na 80% koszulek "metalowych" made in China...ja i tak znajde ludzi, ktorzy sluchaja takiej muzyki jak moja...a nawet, jesli takowych nie znajde...fuck, co mnie to obchodzi?ja i tak te kapele bede kochal...z 50 fanami czy z ich 50 tysiacami...
aaale sie rozpisalem

czekam na kommenty...rzeczowe kommenty. narq
Wywodow cranmera nie skomentuje zbyt obszernie.
Nie udawaj madrzejszego na sile, bo ci to naprawde nie wychodzi. Z kolei co do fireballa smieszne jest to twoje "dziwne wrazenie" bo jak mozna cos ciagnac na chama, nagrywajac niezle albumy i sprzedajac ich wiecej niz kiedykolwiek...
A co do tolerancji to macie racje nie mam jej dla kretynow
interpretujcie to sobie jak chcecie.
aXe Rose napisał(a):A do reszty - pewnie zazdrościcie Mecie, bo boicie się, że Wasze zespoły nigdy nie będą miały tylu fanów na całym świecie.
Heh, nie wydaje mi się aby to był powód. Może na Britnejkę też bluzgamy dlatego, że jest bardziej popularna niż wszystkie kapele metalowe razem wzięte? (Oczywista nie chcę porównywac Metalycy

do Britney). Nigdy nie zazdrościłem jakimś tam kapelom tego, że mają więcej fanów niż moi ulubieńcy
aXe Rose napisał(a):Bo nikt mi nie wmówi, że Oni tworzą muzykę tylko dla pieniędzy i podlizania się, jak Wy to nazywacie, KinderMetalom [...]
Akurat obecne teksty Metalycy, mnie osobiście, na kolana nie rzucają. Ale to tylko moja, skromna opinia. Co się zaś tyczy muzyki dla kasy. No cóż... Nie będe Ci niczego wmawiał - ale swoje zdanie na ten temat mam.
Jak dla mnie problem IM i Metalycy polega na tym, że zamiast wycofac się w odpowiednim momencie (u szczytu kariery, gdy byli prawdziwą legendą sceny) oni wciąż grają i grają (niestety na coraz niższym poziomie - imho oczywiście)... A z zewnątrz wygląda to tak, jakby, w tej chwili, celem tej gry była przede wszystkim mamona.
Naturalnie wszystkie te poglądy są tylko moje i nie bic mnie za nie
Jebus - Boję się pytac ile Ty masz lat

Czy Metallica gra na coraz nizszym poziomie?Nie wiem,czy St.Anger to jakis postep w historii tego zespolu

a co do IM,to brak mi slow...
ech, ludzie, widze, ze to forum to bardziej miejsce, gdzie ludzie odreagowuja swoje problemy w domu/szkole/pracy, niz strona, ktora daje mozliwosc dyskusji...
ale pewnie znow znajdzie sie kilku nawiedzonych, ktorzy na mnie najada jak male dzieci...ech, slow i mysli szkoda. widze, ze nastepnym razem bede musial pisac "AJRON MAJDEN RULEZ" - chocby oni byli tak starzy, ze nie beda w stanie gitar porzadnie zlapac...bo to w koncu "legenda". FUCK THE LEGEND. moje zdanie jest kilka postow wyzej, wiec sie powtarzal nie bede...narq, ludzie dobrej woli

milego bluzgania zyczy firma Curver...
design MOP wydaje mi sie najbardziej klimatyczny...
A co do ludzi którzy swoje bluzgi na "MetallicA" uzasadniją tylko tym że jest to to komercja:

FUCK 'EM ALL

Hehe fireball to ty sie zachowujesz jak male dziecko.
Wogole chyba nie czytasz wczesniejszych postow tylko poprostu walisz te same glupoty kilka razy... Jestem tylko ciekawy na jakiej podstawie twierdzisz ze jest juz po nich?? Caly czas niezle graja. Poprostu wytlumacz mi dlaczego tak myslisz bo jakos nie potrafiles tego dotad zrobic. I nie zwalaj tego na wiek bo to nie jest zaden powod. Z kolei twoje wymijajace wypowiedzi mozna odebrac jako nieznajomosc tematu...
Slyszales ich najnowsze albumy czy poprostu od razu je przekresliles?
Splash napisał(a):Wiocha ? Sk8y, i twórczość niektórych zespołów.
Widze ze w ich slangu jestes dobrze obeznany ,a mozna na polski...Sk8y???? to jakiś samolot

)))???
dobra,dobra nie udawaj ze nie wiesz co to znaczy..
zaloze sie ze twoje spodnie maja krok w kolanach

o masz drugi sie znalazł...Czy wam sie Fora niepopierdoliły..??panowie.. Zakładać to Ty sie mozesz z teściową o kiszone ogórki...
Ja juz mam dosc.Szkoda,ze niektorzy (palcami wytykal nie bede) na tym forum maja problemy z rozumieniem czytanego tekstu...takie cwiczenia byly w podstawowce, wiesz, Jebus? :> aaa...moze jeszcze nie miales...

narq wszystkim, piszta, co chceta...ja juz sie tutaj wypisalem...
Panowie.. Koniec bluzgania na siebie.. wracamy do tematu..
psychosis ależ ty dowcipny jestes..........
ale wlasciwie Dżemik ma racje...skończmy z bluzgami...