The Stig napisał(a):jesli chodzi ci o trzymające sie ogniwa łańcucha to wole trzymać sie kobiety
Czyli Stiguś ,nie zaprzeczasz że jesteś na łańcuszku swojej władczyni,Rene? To mam dla ciebie poradnik,cobyś swej Pani nie podpadł i wiernie jej służył
Poradnik
Cytat:w przeciwienstwie do ciebie gdzie trzymasz sie vomitora a on ciebie...
dwa forumowe pedałki
Juz nie czepiając się Twojej wyjatkowo żałosnej polszczyny,stwierdze tylko,ze gotów ponownie jestem pomyśleć,ze lecisz albo na vomitora albo na mnie i źle interpretując moją znajomośc z userem Vomitor,przemawia przez Ciebie zwykła zazdrośc.W tym miejscu cie poniformuję,ze jestem osobnikiem żonatym i jako taki nie planuję zadnych skoków w bok,a juz na pewno nie z tobą.Nie wiem jak tam Vomitor,zapytaj go,ale jak go znam,to raczej nie licz ze spełni twoje fantazje erotyczne.
Xiązę nr 2 napisał(a):Niektórzy chłopcy lubią dotykać sie pisiorkami, zrozum to.
Rozumiem,że znasz to z autopsji?Zresztą pisała juz o tym panna nimdraug,nie będę się więc nad tym rozwodził.
Prinz nr two napisał(a):Pewnie jeszcze głosowali na Kaczyńskiego...
Teraz juz nie mam wątpliwości ześ kretyn.Wyjdź...
Cytat:Brawo, jesteś fantastyczna, dojrzała i wygadana.
Dokładnie,dojebała ci zdrowo i w pięknym stylu.
Cytat:Widze twą przyszłość przy sianokosach.
W kontekscie twoich dwóch wypowiedzi,które zaraz przytocze,a mianowicie
1.
Cytat:Niektórzy chłopcy lubią dotykać sie pisiorkami, zrozum to.
2.-komentując zdjęcie dośc atrakcyjnej młodej ,zgrabnej niewiasty,nasz xiąze rzekł:
Cytat:Widziałem zdjęcia - dziękuję, nie chcę
...a więc w kontekscie tych dwóch wypowiedzi Twoją przyszłośc widze w ten sposób,że skonczysz jako męska dziwka dla starych bogatych gejów,(którzy ponoć uwielbiają takich wysokich ,męskich blondynów jak ty)bo nie ma juz watpliwości ,co do Twojej orientacji seksualnej.
Heteroseksualni męzczyźni nie dotykają się siusiakami z innymi mężczyznami i z ochota ogladają zdjęcia zgrabnych pań.