Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiocha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
To co mnie cieszy to to,ze ,,moderatorowie" nareszcie dali sobie na wstrzymanie i pozwolili sie użytkownikom dobrze bawic.Najwyższy Czas skończyc z socjalizmem i uzmysłowic sobie ,ze fora są dla userów a nie dla modów.Tak trzymac
E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty Tongue
Zoltan napisał(a):E tam nie ma co się cieszyć. Będzie pewnie tak samo jak z tematem o Konkwiście. Wszyscy będą sobie gadać myśląc, że modów już nie ma, ale mod ni stąd ni z owąd się pojawi i wypieprzy wszystkie posty Tongue

No jesli jest niekumatym lewackim ścierwem to tak zapewne bedzie
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?

Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.
Necro Desecrator napisał(a):Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Miałeś rację,Sherlock Holmes z ciebie żaden.
KISIEL napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):O,na przykład wątek z Rene - Sherlock Holmes to ze mnie moze i nie jest,ale z tego co widzę to chyba połowa userów z nią chodziła,czyż nie?

Hmm,po zachowaniu Vomitora wnioskuje,ze cos tam pomiedzy wami musialo kiedys byc;jak widac po jadzie tryskającym z jego postów musiałas dopuscic sie jakiegos haniebnego czynu wobec niego ,teraz Kisiel+Stig walący sobie nad twoją fotą-no,no,niezly przebieg!
Koleś, matka Ci nie dała, że takie bzdety wypisujesz? Czasu masz za dużo? Zabierz się za coś ambitniejszego niż pisanie postów i onanizowanie się. Tak będzie lepiej.

"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
Tomash napisał(a):"koleś" to se wiesz do kogo możesz pisać...
co za dupowłaz
Książę 2 napisał(a):
co za dupowłaz

chyba Ci sie coś jednak pomyliło.

To ty mnie lubisz? Embarrassed
Twoj stary lubi Laughing
Kocham to forum.
Hmm,dochodze do wniosku ,ze gdybysmy sie kiedys wszyscy spotkali to niechybnie zajebiste chlanie by było
I pewnie do rekoczynow by doszlo, poprzedzonych klotniami swiato i muzyczno pogladowymi Big Grin
^ mysle ze wszyscy podaliby sobie rece i byłoby super :> w koncu tworzymy jedną wielką rodzine patologiczną o nazwisku rockmetalshop Wink
Jestem za opcją rękoczynów poprzedzonych chlaniem
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48