Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiocha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Klaudia - co za wejście na forum - szacuneczek i gratki za wejście niczym salwa z Gubej Berty !!! 8)
badzcie pozdrowieni drodzy rodacy
join the power of the dark side,so we can rule the galaxy
R_amze_S napisał(a):No proszę,Rene i Princ prowadzą sobie niezobowiązującą zartobliwą pogaduszkę a Kisiel napina się z tego powodu niczym 80-letni dziadek podczas porannego oddawania stolca.
Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ?? [Obrazek: ogorek.gif]
Nie.
-Rene- napisał(a):
R_amze_S napisał(a):No proszę,Rene i Princ prowadzą sobie niezobowiązującą zartobliwą pogaduszkę a Kisiel napina się z tego powodu niczym 80-letni dziadek podczas porannego oddawania stolca.
Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ?? [Obrazek: ogorek.gif]
Nie.
Tak.
Ależ to TYLKO twoje subiektywne odczucie.TYLKO.
Big sorry za orta. Żatko mi sieł sdaża Big Grin
-Rene- napisał(a):Ależ to TYLKO twoje subiektywne odczucie.TYLKO.
Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.
R_amze_S napisał(a):Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.
Nie.
I to jest właśnie tak jak się dużo komuś dopowiada. Nie widzę sensu w toczeniu dalszej "dyskusji", bo szkoda miejsca na forum. Zwłaszcza, że i tak Wy wiecie lepiej. I to wcale nie jest, jak to się mówi "ucieczka", bo każdy kto choć raz przeczytał Wasze wypowiedzi DOKŁADNIE, mógłby wskazać parę logicznych błędów tudzież przykładów na "dopisywanie" i "indywidualne interpretowanie textu" (błędne zresztą). I powyższe jest również tzw. wieśniactwem. Jak koniecznie chcecie "ciągnąć" to dalej, to ...
-Rene- napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Nie,to jest FAKT.Nie mylić ze szmatławcem o takim samym tytule.
Nie.
Uzasadnij że nie.
Cytat:każdy kto choć raz przeczytał Wasze wypowiedzi DOKŁADNIE, mógłby wskazać parę logicznych błędów
Wskaż je więc.
Cytat: tudzież przykładów na "dopisywanie" i "indywidualne interpretowanie textu" (błędne zresztą).
J.w.
Cytat: I powyższe jest również tzw. wieśniactwem.
Juz to pisałem,ale się powtórze-wiochą było to co ty i Rene zrobiliscie podczas owej pamiętnej "dyskusji" w temacie o konkwiscie.To był podręcznikowy wręcz przykład wiochy.Zamilcz więc i wypierdalaj.
Cytat:Jak koniecznie chcecie "ciągnąć" to dalej, to ...
Mnie to zwisa i powiewa,to nie ja z siebie tu robie idiotę.
No, a teraz obudziwszy się, wszedłszy na forum niemal z rana przeoram sobie kretynka kisielka na dzień dobry. Ot tak dla rozrywki, dla sportu. [Obrazek: lol.gif]

KISIEL napisał(a):I to jest właśnie tak jak się dużo komuś dopowiada.

Nikt ci imbecylku nic nie dopowiada, sam zrobiłeś z siebie wraz ze swą napinką idiotę oraz sam się do wchodzenia na to forum w celu podbudowywania się przyznałeś.
Cytat:Nie widzę sensu w toczeniu dalszej "dyskusji",

No jasne, nie dziwię ci się, wyszedłbyś w niej na jeszcze większego kretyna.. o ile da się wyjść na jeszcze większego [Obrazek: lol.gif]

Cytat: bo szkoda miejsca na forum.

Tak, tak.. oczywiście, miażdzące uzasadnienie [Obrazek: lol.gif]

Cytat:Zwłaszcza, że i tak Wy wiecie lepiej.
Zwłaszczam że MY, stanowisko swe potrafimy uzasadnić.

Cytat:I to wcale nie jest, jak to się mówi "ucieczka",

Nie kurwa, w ogóle... wcale nie jest to ucieczka ziom [Obrazek: lol.gif]

Cytat:bo każdy kto choć raz przeczytał Wasze wypowiedzi DOKŁADNIE, mógłby wskazać parę logicznych błędów

No to żesz weź kurwa i je wskaż matole.

Cytat:tudzież przykładów na "dopisywanie" i "indywidualne interpretowanie textu" (błędne zresztą).

Tak, tak... nic nie było dopisywane, że wchodzisz na to forum by się podbudowywać sam sie przyznałeś, zaś to, że napinając się dzięki rene która to, jak się później przyznała - spokojną sobie dyskusję z księciem prowadziła, wyszedłeś na skrajnego idiotę to akurat FAKT. [Obrazek: lol.gif]

Cytat:I powyższe jest również tzw. wieśniactwem.

Powyższe.. czyli twa wypowiedź? Racja, zaiste - jest ona wieśniactwem. Mówiłeś coś o błędach logicznych? [Obrazek: lol.gif]

Cytat:Jak koniecznie chcecie "ciągnąć" to dalej, to ...

Jasne, że chcemy - nie ma to jak pojeździć sobie po idiocie [Obrazek: lol.gif]
Apropos kompleksów... Skoro "zauważyliście", że je posiadam (:p), to może jeszcze mi je wymienicie, co Big Grin ? Skoro widzicie, że "SĄ", to może przy okazji widzicie "JAKIE SĄ". Więc możecie na poparcie swych tez, je po prostu wymienić. Na pewno wspólnie się pośmiejemy...

Ukazywaniem SWYCH kompleksów, jest na siłę doszukiwanie się CZYICHŚ. Znajome, co nie ? vomicie ?

"Imbecylku"; "kretyna"; "idiocie"; "matole" - takie "ozdobniki" widać,że cię podniecają/sprawiają ogromną przyjemność, poużywaj sobie więcej. Zresztą : "Jasne, że chcemy nie ma to jak pojeździć sobie po idiocie" mówi samo za siebie Smile Nie będę ci przecież przyjemności odbierał Surprised

"Nie kurwa, w ogóle... wcale nie jest to ucieczka ziom" Arrow to chyba marna jest ucieczka, skoro wciąż piszę posty, co nie ?

Tak w ogóle to nigdzie nie ma sformuowań typu : "muszę wchodzić na RMS, aby się dowartościować"; "muszę się dowartościować", prawda ? No chyba, że ów "dziadek napinający się" (Tongue nieźle się uchechałem) jest na tyle ślepy, że tego nie zauważył, lub też nie pamięta, że to napisał. I to jest właśnie to "indywidualne interpretowanie textu" Tongue

"Ja osobiscie -i jak sądzę większośc userów-wchodzę tu niemal wyłącznie w celach rozrywkowych a nie żeby się w jakikolwiek sposób dowartosciwywać." Arrow No wszystko pięknie. Ja nie wchodzę TYLKO PO TO (czytaj po dowartościowywanie się). Np. jak pooglądam zdjęcia Waszych facjat, kiedy patrzę na Wasz "ojcysty jeżyk", którym barwnie się posługujecie, to cieszę się, że jestem sobą, a nie, którymś z was. I to naprawdę tyle. Mojemu "dowartościowywaniu się" na RMS towarzyszy zawsze głęboki śmiech.

"Powyższe.. czyli twa wypowiedź?" - nie, tylko przykłady zawarte w tejże wypowiedzi. Ale żeby się tego DOMYŚLEĆ, trzeba by się nauczyć LOGICZNIE MYŚLEĆ.

"Zwłaszczam że MY, stanowisko swe potrafimy uzasadnić." Arrow Czyżbyś pisał również w imieniu ramzesa ?

"Już się wydało chłopczyku, zatem daruj sobie czepianie się literówek" Arrow literówki powiadasz ? Otóż nie. Nie przestawiły Ci się literki, tylko dopisałeś wyraz. Dobrze, że zauważyłeś, że jestem "chłopczykiem". Szkoda, że nigdy nie zauważysz tego u siebie Angry

Napisałem w swym kontekście "ojej, tak mi przykro". I ktoś w swej wypowiedzi raczył dopisać "Że jesteś kretynem? Też ci współczuję". Iście szatańska riposta Embarrassed

"Normalność jest rzeczą względną, idiota wsadzony do czubków będzie przecie czuł się tam wyśmienicie" Arrow Tutaj się zgodzę.

"Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??" Arrow Czyjeś "wychodzenie" na mędrca, czy na głupca, to tylko osobiste odczucie. I nie za sprawą własnej panny. Jeśli już, to za moją sprawą. Bo czy Ona kazała/prosiła, abym cokolwiek, gdziekolwiek pisał ? Nie ? No właśnie ...

I to mniej/więcej tyle. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu taka forma dyskusji. Bo każdy jest na tyle zawziętym sukinkotem, że będzie swych racji bronił do upadłego. Każdy gdzieś byka kiedyś popełnił (większego, czy mniejszego, mniejsza o to). A co do ustawek... Ustawiajcie się ile wlezie. Tongue
KISIEL napisał(a):Dobrze, że zauważyłeś, że jestem "chłopczykiem". Szkoda, że nigdy nie zauważysz tego u siebie Angry
Buehehehehe, to zes dojebal... ale nie tej osobie, ktorej chciales Laughing
Crying or Very Sad
to straszne :!:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48