Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiocha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Może i czarne adidasy nie są ażtakie nietró [ Big Grin], ale np. białe.... No a moda sie zmienia....
moje butki sa czerwono-bezowe ...
no i pare par kolorowych tramek
1.ludzie, którzy z ukończeniem 18....zachowują się obraźliwie w stosunku do osób, młodszych słuchających "metalu"....czy Wy nigdy nie zaczynaliście??? Wiadomo są takie TRÓ okazy, ale nie wszyscy..
2.mój kolega...który był strasznym SKEJTEM Laughing jeszcze rok temu...a tu 2 września z kostką przychodzi, taką ze sportowego, jak harcerzyk wygląda...a mnie spytał co zrobiłam, że mam taką miękką kostkę...to mu powiedziałam, że ja to nie mam ze sportowego, tylko z muzycznego...on na to: AAAHA...glany mojego kolegi (tego od kostki) czarne te najmniejsze PIPIDÓWKI, nie wiem chyba 3 dziurki, nie liczyłam mu Tongue, do tego granatowe sznurówki....jego bluzy w których wygląda jak w sukience, jego polarek z adidasa (wygląda jakby 10 lat go nosił), jego za krótkie spodnie, jego tłuste wiecznie włosy (zapuszcza Big Grin ), jego nowe glany...kolega jest malutki, a kupił buty jakieś 5 nr na niego za duże, jego pytania do kumpla, jak on układa książki w kostce.. Big Grin Big Grin Big Grin jego trzeba by było zobaczyć... i jak tu żyć z takim okazem w klasie??????
no i to jest właśnie kindermetal Tongue
A ja z młodszych się nie wyśmiewam, tylko niech znają chodź troche temat, a nie tak jak np Twój kolega... :?
Kalin napisał(a):Co do wiochy:
Komplement h8ful'a do mind.in.a.box "Fajna dupa z ciebie" :?
Udowodniłes swoją skrajną głupote już dostatecznie Laughing

a jak mial sie odezwac? "Pod wzgledem wizualnym prezentujesz sie nadzwyczaj okazale, co wywoluje w moim osrodku wrazen zmyslowych bodziec seksualnie stymulujacy narzady rozrodcze i przygotowujacy mnie do kopulacji na żądanie"... wez spierdalaj
kolejny dowod na to, ze to forum sklada sie z pedalow, co dobrego ruchanska nigdy nie mieli
VENOM RZĄDZI, CYCE!
KelThuz: ale Ty jesteś tępy!!
Przestań wszystkich wyzywać od pedałów bo sam chyba jesteś największym pedałem na tym forum!
Cytat:forum składa się z pedałów
Zauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum

A jak się miał odezwać? Normalnie, jak człowiek- a nie jak prostak. :?
Kalin napisał(a):Przestań wszystkich wyzywać od pedałów bo sam
no włąśnie Kel, oni sa kochajacymi inaczej ew homoseksualistami, pedał to okreslenie równie kolokwialne jak "fajna z ciebie dupa"
KelThuz napisał(a):a jak mial sie odezwac? "Pod wzgledem wizualnym prezentujesz sie nadzwyczaj okazale, co wywoluje w moim osrodku wrazen zmyslowych bodziec seksualnie stymulujacy narzady rozrodcze i przygotowujacy mnie do kopulacji na żądanie"... wez spierdalaj
delikwentka zamiesciła zdjecia na pomrocznej gotyckiej stronie, wiec pewnie by wolała cos w stylu: tchniesz pięknem najczarniejszej nocy aksmaitnej niczym pocałunek wampira.
KelThuz napisał(a):VENOM RZĄDZI, CYCE!
tak kurwa tak!
Kalin napisał(a):Zauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum

nie, ja tu tylko karmie trolle, kochaniutki
Big Grin
Temat - wiocha.... nie sugeruje niczego...
aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
o dopiero to zauwazyłem

bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.
H8ful napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
o dopiero to zauwazyłem

bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.
na koncertach glany sprawdzaja sie przy dosc ostrym pogo, nie raz w adidaskach wpadalem w pogo i wychodzilem z podeptanymi stopami, glany to tak jakby zabezpieczenie...
a co do ubioru i tego przeskoku w kosteczke to sie zgodze Big Grin czesto tak jest, sam sie raz na to prawie zlapalem, ale luzik, teraz chodze normalnie ubrany w reebokach (zeby nie bylo adasiach) i jedyna rzecza jaka swiadczy o muzyce jaka slucham sa wlosy, chociaz i tak zalezy kto jak interpretuje dluzsze wlosy...
wlasciwie ta wypowiedz h8tfula byla bardzo bardzo madra Big Grin
yyy... nie wazne ile powiem i tak bedzie zle :]
wiec powiem prawde na niewielu, liczbowo nie okresle...
edit...
jesli pytanie bylo do mnie ;p
co do koncertow to glany sie sprawdzaja na pogo ostrym ..ale hmm po porzadnym poskakaniu to ci nogi odpadna ...ja nawet na koncert jak wiem ze nie bede pogowac tylko sie pobujam z przyjaciolmi to ubieram lekkie buty ..
Zależy jak na to spojrzeć....wczoraj byłam na koncercie i glany pewnie uratowały mi pace od stóp bo było ostro Tongue hmm tylko czemu mam całe stopy w otarciach? Sad (a tak na marginesie: moja szyja!!!!)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48