Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiocha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
LOL,z jednej strony piszesz:
Cytat:wiochą powinno sie okreslic kilka ostatnich stron tego tematu

A za chwilę:
Cytat:mówie o wszyskich którzy pitolą od dłuzszego czasu, nie znam całego tematu bo mam weselsze zajecie niz czytanie tych wypierdów.

To po chuj się wypowiadasz jak nie znasz? Neutral
LOL,z jednej strony piszesz:
Cytat:wiochą powinno sie okreslic kilka ostatnich stron tego tematu

A za chwilę:
Cytat:mówie o wszyskich którzy pitolą od dłuzszego czasu, nie znam całego tematu bo mam weselsze zajecie niz czytanie tych wypierdów.

To po chuj się wypowiadasz jak nie znasz? Neutral
bo nie znam całego co nie znaczy ze nie znam w jakies tam czesci. Czytając pierwsze strony doszedłem do wniosku ze czytanie dalej nie ma sensu.
Vomit kmiocie skoro sam stajesz w czyjejś obronie to czego mnie o to posądzasz, jestem wielkim "obrońcą uciśninonych", a ty kim qrwa jesteś? Sam się mścisz za kogoś skoro odsyłasz mnie do tematu o konkwiście. Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie. Niech ten temat w końcu ruszy a nie stoi na jednym wielkim offtopie. A tym offtopem jest Vomit, obrońca uciśnionych-oportunista.
Cytat:Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie.
Juz dawno miałeś zamilknąć...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Vomit, w sumie to zajebiscie ze sie tutaj klocicie itd. ale Twoja argumentacja na temat kontynuowania konfliktu zaczyna byc do dupy, o ile nie jest nia od samego poczatku.

Właśnie sęk w tym, jak już powiedziałem, że powoli mnie ta kłótnia zaczyna nudzić i średnio chce mi sie ją kontynuować. Owszem, z początku gdy orało się debila było całkiem fajnie, teraz mnie już to nuży.

Cytat:Mianowicie ciagle z uporem maniaka wracasz do tematu o Konkwiscie, kiedy to Twoja znajoma/laska/kolezanka/przyjaciolka (whatever) zostala najechana, w sumie nie wiem czy slusznie czy nie, ale przyjmuje ze nie. Okej, zajebiscie, ale Twoje przyjebywanie sie do coponiektorych zaczyna przypominac stawanie w obronie ucisnionej niewiasty.

Akurat tym kontynuacji tej kłótni nie argumentuje, jedynie w wypadku w którym ktoś coś o żałośći zaczyna smucić to odsyłam do wspomnianego wątku. Osoba owa jest po prostu moją dobrą znajomą, jednak w kłótni chodziło prędzej o pokręcenie beki z matoła i tyle.

Cytat:Podsumowujac moja wypowiedz chcialbym wyznac wszem i wobec ze ciagle lubie to foro Laughing

I oto chodzi Laughing

Zoltan napisał(a):Vomit kmiocie skoro sam stajesz w czyjejś obronie to czego mnie o to posądzasz,

Drogi buziobraju, jak już raczyłem zauważyć temat ten nie jest bynajmniej stawaniem w czyjejkolwiek obronie. W obronie kisla stajesz od jakiegos czasu z tematem tym się nie zaznajomiwszy, zatem nie tyle cię o to posądzam, co po prostu fakt powyższe stanowi.

Cytat: jestem wielkim "obrońcą uciśninonych",

W tym temacie - owszem. Pardon, "wielkim, skretyniałym obrońcą uciśnionych", wkradła się mała nieścisłość w twą wypowiedź.

Cytat: a ty kim qrwa jesteś?

Kolesiem lubiącym porobić sobie jaja z debilstwa.
Cytat: Sam się mścisz za kogoś skoro odsyłasz mnie do tematu o konkwiście.

Ja pierdole, cóż za logika, powalająca. Jak mogę się mścić za kogoś skoro odsyłam cie do tematu o konkwiscie? Co ma jedno do drugiego? Gadamy o bronieniu czy mszczeniu się? Za nic się nie mszczę matole, skończ już te usilne próby podjęcia wysiłku umysłowego myśleniem zwanego albowiem za chuja ci one nie wychodzą.

Cytat:Ale dobra już cicho ja już nic nie mówie.

Mam nadzieje.

Cytat: Niech ten temat w końcu ruszy a nie stoi na jednym wielkim offtopie.

JA pierdole, toż ten temat to jest jeden wielki offtop.

Cytat:A tym offtopem jest Vomit, obrońca uciśnionych-oportunista.

Uzasadnij tego oprtunistę albo odszczekuj. Oprtunistą poki co jeno ty tu jesteś, ktoś rzuci jakimś wątkiem - ty podlapujesz i potakujesz, jak z mą rzekomą obroną kogokolwiek w tym temacie.
Niech ci będzie - hau hau i juz odpierdol sie ode mnie : P
Zajebisty argument. Rozumiem, że to ten o którym wspominasz, iż obalanie go chujowo mi idzie?
Okej, siad, aport, przynieś piwo i jesteśmy kiwta.
dramat
Książę 2 napisał(a):dramat

komedia :>
(Jak widze coraz to kolejni userzy robią z siebie kretynów.Tak,to do Ciebie Zoltanku)

ROTFL - LOL [Obrazek: lol.gif]
'Wiocha' i 'Telefony komórkowe' rlz!! rlz!! rlz!!!!
Niechże ktoś da bana temu white laneyowi, co nabija posty jakims spamem
Baaahahahahah
następny co gadał z botem?
AAAAAAAHAHAHAHHAHAA
Kurwa, ten temat to najlepsza komedia, jaką widxziałem, a sprawa bota, tak ni z gruchy ni z pietruchy mnie ostatecznie zniszczyla. cały temat należy umeścić w 'kolejna trve akcja' i przez aklamację dać mu 666/10 Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48