Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiocha
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Cytat:nie wmówisz mi, ze glany sobie kupiłeś(czy ten z żaba) jedynie na zime.
Proste ze nie tylko na zime, a że tak powiem chuj Ci do tego? Big Grin
A jezeli uwazasz ze glany są jakieś strasznie cięzkie to chyba jesteś inwalidą bo nawet dziewczyny chodzą w glanach i nie narzekają. Pozatym glany są wygodne, i napewno bardziej eleganckie niz jakieś tam adaśki - jak sam je tam sobie nazywasz.
H8ful napisał(a):wzglednie eleganckimi

?!

Na pewno nie bardziej niż glany... :?
glany eleganckie?boosh....
H8ful napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Jakby co to kostkę też mam i bojówki, no shirty Ironów i innych kapel. Laughing
przykro mi. naprawde
A mnie nie... Laughing Ty chyba nie wiesz jak zaistnieć to próbujesz wkurzyć ludzi. Nie robisz na mnie najmniejszego wrażenia.
Kalin napisał(a):A jezeli uwazasz ze glany są jakieś strasznie cięzkie to chyba jesteś inwalidą
poszukaj w moim poscie epitetu "strasznie"
Kalin napisał(a):bo nawet dziewczyny chodzą w glanach i nie narzekają.
narzekaja
Kalin napisał(a):napewno bardziej eleganckie niz jakieś tam adaśki - jak sam je tam sobie nazywasz.
dlatego właśnie nazywaja was brudami
H8ful napisał(a):
Kalin napisał(a):bo nawet dziewczyny chodzą w glanach i nie narzekają.
narzekaja
Kalin napisał(a):napewno bardziej eleganckie niz jakieś tam adaśki - jak sam je tam sobie nazywasz.
dlatego właśnie nazywaja was brudami

1. ja nie narzekam
2. Wg mnie elegancki oznacza szykowny, wytworny a adidasy to but sportowe więc chyba nie ą eleganckie, ale wszystko przcież zależy od punktu widzena....
eleganckie to sa buciki gino rossi za 500 zeta Smile
hier_kommt_die_sonne napisał(a):2. Wg mnie elegancki oznacza szykowny, wytworny a adidasy to but sportowe więc chyba nie ą eleganckie, ale wszystko przcież zależy od punktu widzena....
napisałem "wzglednie eleganckie' i miałem na mysli to, ze mozna spokojnie ubrać na troszkę ważniejsza okazję.
Nie ma chyba nic bardziej wsiojskiego i burackiego od schowanym pod garniakiem glanów imitujacych pół buty
H8ful napisał(a):Nie ma chyba nic bardziej wsiojskiego i burackiego od schowanym pod garniakiem glanów imitujacych pół buty

Owszem, jest - adidasy wyzierające spod spodni od garnituru :?

Ja też noszę glany i nie narzekam...
Tu żeś mnie rozwlaił. Adidaski na "ważniejsze okazje"?!?!?! Czyli może do garnika. O o co chodzi z tą wiejskością glanów. Jak masz na soie normalny garniutr, białą koszulę, krawat to glany są kretyńske, ale jak np. zakładam do dżinsów marynarkę to pasują całkiem nieźle. Tylko takiego czegoś nie nazywajmy garniturem.
Fajne dysputy tutaj toczycie.Też bym chciał mieć takie problemy...hmmmm a moze jednak nie ? Big Grin
Tuomasss napisał(a):Tu żeś mnie rozwlaił. Adidaski na "ważniejsze okazje"?!?!?! Czyli może do garnika.
nie.
Tuomasss napisał(a):Jak masz na soie normalny garniutr, białą koszulę, krawat to glany są kretyńske, ale jak np. zakładam do dżinsów marynarkę to pasują całkiem nieźle. Tylko takiego czegoś nie nazywajmy garniturem.
.łał, młody elegancik
H8ful napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Jak masz na soie normalny garniutr, białą koszulę, krawat to glany są kretyńske, ale jak np. zakładam do dżinsów marynarkę to pasują całkiem nieźle. Tylko takiego czegoś nie nazywajmy garniturem.
.łał, młody elegancik

Każdy chodzi jak chce i to jego sprawa. Mógłbyś jednak wyjaśnić nam co masz na myśli, piszac "ważniejsze okazje".
imieninki u cioci na przykład
Ja bym przyszła w glanach. Albo innych butach. Też różnica [no chyba że bierzemy pod uwagę skrajności]. Jeżeli H8ful lubi adidasy, nie zabraniajmy mu ich nosić, jego sprawa i o nim będzie sie mówiło jak sie bedzie... A nam co do tego? Nikt sie nie czepia i już. Tylko po co sie kłócić....
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48