09-08-2006, 04:54 PM
Książę 2 napisał(a):a tobie w dupęNo proszę,kolejna wypowiedź pana K. w której dominuje tematyka analna.Nasz Xiązę nie dość,ze sam lubi miec w tyłku rózne przedmioty i osoby,to jeszcze innych namawia do takich zabaw.
Książę 2 napisał(a):a tobie w dupęNo proszę,kolejna wypowiedź pana K. w której dominuje tematyka analna.Nasz Xiązę nie dość,ze sam lubi miec w tyłku rózne przedmioty i osoby,to jeszcze innych namawia do takich zabaw.
R_amze_S napisał(a):No proszę,kolejna wypowiedź pana K. w której (... blablabla pierdy powtarzane po raz setny)No proszę, jesteś nudny jak płyty Miecza Szcześniaka.
Cytat:Dokładnie,dojebała ci zdrowo i w pięknym stylu.Naprawdę? A moim zdaniem to był chujowy tekst rodem z szóstej klasy prywatnej szkoły podstawowej.
Cytat:Heteroseksualni męzczyźni nie dotykają się siusiakami z innymi mężczyznamiNie uzyłem tego określenia w stosunku do was jako heteroseksualnych mężczyzn. Wspieracie się jak spartańscy żołnierze.
Cytat:No proszę, jesteś nudny jak płyty Miecza Szcześniaka.
Cytat:Naprawdę? A moim zdaniem to był chujowy tekst rodem z szóstej klasy prywatnej szkoły podstawowej.Chujowe to sa twoje bluzgi zerżnięte z bluzgatora.
Cytat:Nie uzyłem tego określenia w stosunku do was jako heteroseksualnych mężczyzn. Wspieracie się jak spartańscy żołnierze.Wybacz,ale sam fakt,ze na myśl ci przychodzą żołnierze spartańscy - słynący wszak ze swego uwielbienia do seksu z mlodzieńcami oraz seksu między sobą- potwierdza tylko moje przypuszczenia w temacie twojej orientacji.
Cytat:Daruj sobie, wyłazi z ciebie stary obleśny satyr chcący dojebac po rajtach komukolwiek żeby odreagować lizanie butów ludziom w robocieRzekłbym ze przyganiał kocioł garnkowi.Osobnik dopierdalający się do wszystkiego i wszystkich na tym forum mnie oskarża o to ze chce komuś dojebac,w dodatku w sytuacji gdy sam jest stroną mnie atakującą.
Cytat:dodatkowo palcujacy sie pod zdjęcia małolatek z internetu.Znowu ujawniasz swój idiotyzm.To ze określiłem jedną z forumowych panien atrakcyjna,gdy pokazała swoje zdjęcia(a nie uczyniłbym tego ,gdyby nie twój idiotyczny komentarz) nie oznacza bynajmniej ze namietnie siedzę i oglądam w internecie zdjecia malolatek.Uzyje znowu wyświechtanego zwrotu o przykładaniu swojej miary do innych.Zapewne sam się slinisz oglądajac takei fotki( aczkolwiek w twoim wypadku zapewne sa to zdjęcia mlodych chłopców z ladnymi pupciami)Zresztą,co do mojej osoby,nie mam takiej potrzeby ,zwazywszy na mój stan cywilny.
R_amze_S napisał(a):The Stig napisał(a):jesli chodzi ci o trzymające sie ogniwa łańcucha to wole trzymać sie kobietyCzyli Stiguś ,nie zaprzeczasz że jesteś na łańcuszku swojej władczyni,Rene? To mam dla ciebie poradnik,cobyś swej Pani nie podpadł i wiernie jej służył
Cytat:w przeciwienstwie do ciebie gdzie trzymasz sie vomitora a on ciebie...Juz nie czepiając się Twojej wyjatkowo żałosnej polszczyny,stwierdze tylko,ze gotów ponownie jestem pomyśleć,ze lecisz albo na vomitora albo na mnie i źle interpretując moją znajomośc z userem Vomitor,przemawia przez Ciebie zwykła zazdrośc.W tym miejscu cie poniformuję,ze jestem osobnikiem żonatym i jako taki nie planuję zadnych skoków w bok,a juz na pewno nie z tobą.Nie wiem jak tam Vomitor,zapytaj go,ale jak go znam,to raczej nie licz ze spełni twoje fantazje erotyczne.
dwa forumowe pedałki
Cytat:nie wiem o c Ci chodzi mowiąc ze jestem na łancuszku Rene, wiec nie mowie tak, nie mowie nie.A co tu do rozumienia?
KISIEL napisał(a):"dowcip wynikający z sytuacji" to z pewnością geneza Twojego powstania.Waszego? Jesteś komunistą? Bo ja jestem tu jeden. Jesteś bardzo zabawny. Naprawdę. Wąchaj szczurzą macicę flakonie z kiblówką.Kompleksów nie posiadam, wręcz przeciwnie - dowartościowuję się bardzo często zaglądając na "RMS" i wymieniając posty z wirtualnymi postaciami waszego pokroju. I najlepiej sprawdź czy Cię nie ma w kuchni
nimdraug napisał(a):Takiego psa SYJONU to nawet żydy ( bez urazy dla istniejących ) by nie uśpiły...Ale kurwa tekst.
Książę 2 napisał(a):Waszego? Jesteś komunistą? Bo ja jestem tu jeden. Jesteś bardzo zabawny. Naprawdę. Wąchaj szczurzą macicę flakonie z kiblówką.
KISIEL napisał(a):Kompleksów nie posiadam,
Cytat: wręcz przeciwnie - dowartościowuję się bardzo często zaglądając na "RMS" i wymieniając posty z wirtualnymi postaciami waszego pokroju.