Po te wszystkie żałosne posty
Rhapsody to zasrane, pedalskie gówno niszczące pojęcie power metalu( którego trzonem i jedynym właściwym wcieleniem są grupki typu nevermore, sanctuary, iced earth etc.) dla spedlonych pedryli grających postaciami będącymi pedałami w pedalskie rpg
nie inaczej!

Brawo, piwa mu dac!
Precz z gejostwem!
LCF napisał(a):Brawo, piwa mu dac!
Precz z gejostwem!
nie inaczej!
Tabitha napisał(a):Black Dragon to chyba ich najlepsza piosenka 
Black Dragon to nie utwór Rhapsody tylko Luci Turilli z jego solowego projektu...(płytka "King of the nordic twilight" ^^)
Katiria napisał(a):Tabitha napisał(a):Black Dragon to chyba ich najlepsza piosenka 
Black Dragon to nie utwór Rhapsody tylko Luci Turilli z jego solowego projektu...(płytka "King of the nordic twilight" ^^)
ale skąd ma to wiedziec mp-chujkowy leszcz, który też zapewne myśli, iż The Last Winged Unicorn, to kawałek Manowara (taka fałszywka krążyła po p2p kiedyś, i mnóstwo dzieciaków powtarzało, że to ich ulubiony kawałek Manowar... PŁUG W DŁOŃ!)
Swego czasu krążył też po necie Fear of the dark by Blind Guardian :? A był to zwykły kawałek Ironów, po prostu ze spierdoloną nazwą.
to samo było/jest z "Fear of the dark" Graveworm, co najlepiej widać w temacie traktującym o najlepszych coverach
Fajnie grają pamiętam "Knightrider of Doom" poprostu ten utwór mnie rozjebał w pozytywnym tego słowa znaczeniu

8) 8) 8) :!: :!: :!:
Dla ciebie wszystko co ma gitare w rece fajnie gra.
Razem z Saxon'em i Iron Maiden, Rhapsody tworzy moją ulubioną 3'ke

No to widac dlaczego tak blaznujesz.
Masz przedluzany penis?
Dzem: Co Ty tak sie jego penisem interesujesz? ;]
Jeśli chodzi o mnie to Rhapsody jest jednym z moich ulubionych zepołów. Fajnie grają, na koncie mają pare naprawdę ciekawych albumów.
Osobiście najbardziej cenię "Symphony Of Enchanted Lands", i "Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Secret".
większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!
Nivo napisał(a):większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!
tak ?? to popatrz w klop po oddaniu stolca.

nie przepadam za rhapsody - jakies to wzniosle, sztuczne itd