01-07-2005, 03:04 PM
Altharis napisał(a):oszczędnie używają gitar (nie zawsze)
Ciekawe...
Altharis napisał(a):Zgadzam się, że jest unikalna..
Nie wkurzaj mnie.
LCF: Nie podoba się to nie słuchaj.
Altharis napisał(a):oszczędnie używają gitar (nie zawsze)
Cytat:Katirio, na parodię, ponieważ zachowują się momentami jak nawiedzeni paladyni za duzo o honorze,królach, wojnach, troche za nachalnie...poprostu wolę Blindów. No i moim zdaniem maja lepszy wokal.
LCF napisał(a):Nie slucham, psychicznie mnie wykancza.No i mamy kolejny przykład gościa który lubi coś "wpaniałego" ale co można kochać w rocku? napisz mi na maila? Maciej1900@op.pl...czego nie rozumiesz w brzmieniu Rhapsody?..za mało rżnięcia w gitary?..bebnienia w perkusje i basy?..no opowiedz mi o tym? To serio bedzie pouczjące!!
Soeri napisał(a):Lubię.. Bardzo =]no tutaj masz rację..CHOPIN to tak samo nie miss WORLD!!
Najwspanialsze jak 'podrzuciłam' ten zespół kuzynowi.. Nie wiedział że ma u siebie w kraju takie cudo![]()
Oczywiście pod względem muzycznym, bo mordy to mają jakby rzucili się pod kosiarkę :?
Katiria napisał(a):KATIRIO..czy tutaj wszyscy mają takie problemy???Altharis napisał(a):oszczędnie używają gitar (nie zawsze)
Ciekawe...
Nie wkurzaj mnie.
maciej napisał(a):no tutaj masz rację..CHOPIN to tak samo nie miss WORLD!!
KelThuz napisał(a):oczywi,scie że mogę porównać..nasz najwiekszy kompozytor i pianista był człowoikiem słabym!! i to bardzo!! ale nie rozumiem porównania Twojego? i tym bardziej homoseksualistów? Wytłumacz mi to?maciej napisał(a):no tutaj masz rację..CHOPIN to tak samo nie miss WORLD!!
moglbys z laski swojej nie przyrownywac homoseksualistow z rhapsody do Chopina?
maciej napisał(a):LCF napisał(a):Nie slucham, psychicznie mnie wykancza.No i mamy kolejny przykład gościa który lubi coś "wpaniałego" ale co można kochać w rocku? napisz mi na maila? Maciej1900@op.pl...czego nie rozumiesz w brzmieniu Rhapsody?..za mało rżnięcia w gitary?..bebnienia w perkusje i basy?..no opowiedz mi o tym? To serio bedzie pouczjące!!
Soeri napisał(a):Lubię.. Bardzo =]no tutaj masz rację..CHOPIN to tak samo nie miss WORLD!!
Najwspanialsze jak 'podrzuciłam' ten zespół kuzynowi.. Nie wiedział że ma u siebie w kraju takie cudo![]()
Oczywiście pod względem muzycznym, bo mordy to mają jakby rzucili się pod kosiarkę :?
Katiria napisał(a):KATIRIO..czy tutaj wszyscy mają takie problemy???Altharis napisał(a):oszczędnie używają gitar (nie zawsze)
Ciekawe...
Nie wkurzaj mnie.
LCF napisał(a):Ja ci wytlumacze- Rhapsody to gejowski cyrk na kolkach. Teraz rozumiesz?
A co do wczesniejszego pytania- ja nie powiedzialem ze nie rozumiem brzmienia rapsody (w ogole jak mozna brzmienie rozumiec?) tylko ze ten zespol mnie wykancza psychicznie, takim jest dnem. Co ma do tego sluchanie rocka? Nie slucham rocka. Nawet gdybym sluchal- wolalbym go sto razy bardziej niz pedalskie plumkania rapsodii. Nie podoba mi sie tam wszystko- tadnetne melodyjki, wokal kastrata, durne teksty, wiesniacki image. Mam nadzieje ze wyczerpalem temat.
A tak w sumie to nie wiem w ogole o czym do mnie rozmawiasz.
Katiria napisał(a):Za przeproszeniem...PIERDOLISZ!!!
Poza tym...Czy ja nie wyraziłam się jasno???
NIE PODOBA SIĘ??? TO NIE SŁUCHAJ DO CHOLERY JASNEJ!!!
boczex napisał(a):swietne textu luca
Cytat:ale teledyski maja takie sobie powiedzial bym ze dali chyba 10 zeta za porzyczenie kamerki i sobie sami nagrali w lesie