02-02-2005, 09:44 PM
KelThuz sam jesteś brzydką hordą a Rhapsody jest zajebioza a jak ci texty przeszkadzają to nie słuchaj ale jak jesteś taki mądry to spróbuj zaspiewac jak ten wokalista

qba32167 napisał(a):KelThuz sam jesteś brzydką hordą a Rhapsody jest zajebioza a jak ci texty przeszkadzają to nie słuchaj ale jak jesteś taki mądry to spróbuj zaspiewac jak ten wokalista![]()
![]()
qba32167 napisał(a):teledyski to mają wpyas nagrywane w jakimś lesie co sie naparzają plastikowymi mieczami i nagrane normalną kamerką![]()
![]()
![]()
qba32167 napisał(a):Ja już słuchałem Rhapsody jak ty na gówno mówiłeś papu
KelThuz napisał(a):Dlatego tez, jako iz mam jaja ze stali, nie zaspiewam jak boski Fabio. W sumie oprocz tego to do Rhapsody nic nie mam, za to fani mnie wkurwiaja niemilosiernie
Saul Hudson napisał(a):To jest pytanie retorycznetak. tylko temat o nich pasuje do działu humor.
H8ful napisał(a):metrsoseksualne pedały i beztalencia
Cytat:metrsoseksualne pedały i beztalenciaPodaj jakiś dowód na potwierdzenie Twej tezy o ich beztalenciu człowieczku :?
Kalin napisał(a):Podaj jakiś dowód na potwierdzenie Twej tezy o ich beztalenciu człowieczku :?alez prosze bardzo zabciu:
Cytat:wykorzystanie w muzyce, która powinna być z definicji gitarowa klawiurków na taką skalę, ze przysłaniaja one niemalze reszte instrumentarium co najprawdopodobniej ma ukryc słabe przygotowanie techniczneZ definicji
Cytat:-nie dość, ze struktury utworów to zenada to w dodatku oparta na ciagle tych samych patentach(chórki w refrenach)Jeżeli chodzi o chórki to zgodze sie, są co chwile, ale właśnie te chórki wytwarzają pewien nie powtarzalny klimat, którego tak czy tak nie pojmiesz.
Cytat:Zwrotka-refren-zwrotka-refrenA jak byś wolał??
Kalin napisał(a):Chodzi mu zapewne o to, że ambitne zespoły nie trzymają się stale tego samego schematu; Nieraz na przykład wcale nie ma refrenu, ich piosenki są przez to bardziej urozmaicone (weź np. Gunsów: porównaj sobie strukturę Sweet Child, November Rain i Estranged...)Cytat:Zwrotka-refren-zwrotka-refrenA jak byś wolał??
Refren-refren-zwrotka-zwrotka? czy moze
zwrotka-zwrotka-refren-refren? a moze jednak
refren-zwrotka-zwrotka-refren? :]