Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rhapsody Of Fire
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Artur napisał(a):nie przepadam za rhapsody - jakies to wzniosle, sztuczne itd Wink

Sztuczne? Co Ty widzisz tam sztucznego - możesz rozwinąć ten wątek i uzasadnić swoją wypowiedź? A chociaż miałeś okazję wysłuchania przynajmniej dwóch płyt w całości by się na ten temat wypowiadać?

Mnie się podoba tworzona muzyka przez Rhapsody, jest dla mnie bardzo dobrze, różnorodnie skomponowana.
IMO Blind Guardian też sobie cenię.
Nivo napisał(a):większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!

od BG prosze sie szanownie oddalic, natomiast z Rhapsody robcie co chcecie Big Grin
Lech napisał(a):
Nivo napisał(a):większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!

od BG prosze sie szanownie oddalic, natomiast z Rhapsody robcie co chcecie Big Grin

BG mozna nie lubic acz ich prace trza uszanowac, sam lubie ich posłuchac, po Therionie jeden z moich ulubionych zespołow Tongue a co do rhapsody ? "to na pal niech gnije"
Axel napisał(a):BG mozna nie lubic acz ich prace trza uszanowac, sam lubie ich posłuchac, po Therionie jeden z moich ulubionych zespołow Tongue a co do rhapsody ? "to na pal niech gnije"

przecież BG i Rhapsody grają niemal tak samo
a własnie nie jest roznica w muzyce i klimacie i co najwazniejsze Bg nie wygladaja jak pedały z włosami na trwała Big Grin
ale dobra o gustach sie nie dyskutuje my np lubimy bg ty lubisz co innego co mi sie nie musi podobac. ja np nie trawie hardcoru
Blind Guardian-fajny zespolik, lubie posluchac, duzo p2p2 ale jednak swój urok mają.
Rhapsody-IMO ścierwo, przesłodzone, zero mocy, typowy wiejski, pedalski "power metal".

tyle
Lilith napisał(a):
Artur napisał(a):nie przepadam za rhapsody - jakies to wzniosle, sztuczne itd Wink

Sztuczne? Co Ty widzisz tam sztucznego - możesz rozwinąć ten wątek i uzasadnić swoją wypowiedź? A chociaż miałeś okazję wysłuchania przynajmniej dwóch płyt w całości by się na ten temat wypowiadać?

kolega Nevermore wyjasnil, uzyl wyrazow ktorych mi brakowalo - przeslodzone, wiejskie - To samo Stratovarius - ale nie o nim mowa tu. IMO! Nie ma sie co oburzac.

Nie przesluchalem dwoch, skonczylem na jednej.
jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)
Forum zespoliku jest ścierwowate.
Gorgi napisał(a):jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)
pan do nas pije ?
Cytat:jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle

Nie wiem czeu, ale hegemon mode sprawia mi ostatnio wiele radości:

<hegemon88 mode>

Twoja stara, wielkie ścierwo, nie inaczej!

</hegemon88 mode>
Return - wcale Ci się nie dziwię Smile

Rhapsody = kwintesencja wiochy i kiczu.
Gorgi napisał(a):jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)

Wypierdalaj na www.gejowo.pl tam jest miejsce dla spedalonych fanow rhapsody.

Nie inaczej!
Hmmm...bardzo melodyjny spiew, czasami wybrazam sobie rycerzy i bardow jak to spiewaja w swiecie fantasy ofkz...ale teledyskow nie polecam tym, ktorzy maja dobre zdanie o Rhasody. Tym co maja zle to ni nie zaszkodzi. Teledyski sa niestety-daremne..moze gdyby wiecej efektow specjalnych...bo tak to sa feeee.
Hehe, mam wszystkie płyty Rhapsody, a nawet jedną koszulkę. I co, jestem gejem? Wolę ich po stokroć od wszystkich deafowo/blekowych odkryć stulecia.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19