Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Rhapsody Of Fire
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
O ja jebię, jak dla mnie to to przebija wszystko. A jakie mają kędziory, chcą być jak chłopaki z Manowara Big Grin Jednak całe lata świetlne są za nimi.
ale ekipa, sami bierni
i te skórzane porty ala stig Laughing
drugi od lewej ma zajebisty płaszcz... ja tez chce taki - zróbcie sciepe i mi kupcie Big Grin to odejde stąd Big Grin
jankier napisał(a):i te skórzane porty ala stig Laughing

Koszule też maja jak pirat Stig
pewnie sie odziewają w tym samym lumpeksie
A ja powiem tylko tyle.Jestem ich fanem ubustwiam ten zespolmam wszytskie koszulki jakie moglem zdobyc kazda plyte znam na pamiec tekst kazdej piosenki....poprostu nie ma lepszego zepsolu
Racja. Nie ma lepszego zespołu, który możnaby nazwać pedalstwem na maksa.
Miałem kiedyś podobną fototapetę, z tym lasem, w salonie.
taak!!rhapsody na tak1 lubie ich bardzo i słucham prawie non-stop co wcale nie znaczy że jestem fanatyczką tego zespołu,chociaż czasami się tak czuje
hahahaha nixa rozdała1
Cytat:taak!!rhapsody na tak1 lubie ich bardzo i słucham prawie non-stop co wcale nie znaczy że jestem fanatyczką tego zespołu,chociaż czasami się tak czuje
Dobrze, że już tego nie słucham. Innymi słowy, spierdalaj.

~Rene~ napisał(a):hahahaha nixa rozdała1
W tych zaledwie kilku słowach ujrzałem głębię, ocean błękitny, zielone glony i brązowy muł, ujrzałem rybki szczęśliwiące się kolejnym dniem w chłodnej wodzie, czułem orgazm karpika zajadającego się karmą dla rybek.
Lofff.
wrażliwy młody romantyk? typ werterowski?
Werter aka Wokulski aka KtoTamJeszczeChciałSięZabićZMiłości.
ville valo?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19