Blood cos tam Tour, scisle poczatki kwietnia, Progresja, oblukaj wydarzenia w tym lokalu, powinno cos byc juz. Ponoć.
aXe Rose napisał(a):A w Łodzi się pokażecie? 
macie tam chujowe kluby, ale Łódź jest w planie trasy - chyba że nie dogadamy się o godziwe warunki, to wtedy ominiemy ją
KelThuz napisał(a):aXe Rose napisał(a):A w Łodzi się pokażecie? 
macie tam chujowe kluby, ale Łódź jest w planie trasy - chyba że nie dogadamy się o godziwe warunki, to wtedy ominiemy ją
Ja wiem, czy takie chujowe? W Dekompresji w niedzielę gra Behemoth

aXe Rose napisał(a):Ja wiem, czy takie chujowe? W Dekompresji w niedzielę gra Behemoth 
chodzi mi o warunki, jakie proponuje menadżment tychże, a te są liche. Behemoth u nas też gra, w dyskotece

Pare miesięcy temu moja koleżanka miała bzika na punkcie Rhapsody i mnie tym zaraziła

Black Dragon to chyba ich najlepsza piosenka

temat znów ruszył... ciekawe czy tym razem więcej będzie przeciwników czy fanów.
no no Rhapsody fajne jest i bardzo klimatyczne jak dla mnie

swietne na sesje RPG (o czym wspominalem juz w offtopicowym poscie w temacie RPG)
Rumian napisał(a):no no Rhapsody ) swietne na sesje RPG
To chyba tylko w przypadku gdy wasze postacie sa pedalami.
hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?
Rumian napisał(a):hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?
logika jest taka:
Rhapsody gra pedalską muzykę -> korzystają z niej spedaleni gracze w pedalskie RPG -> ich postacie MUSZĄ być pedałami.
No nie inaczej!
Annunakki napisał(a):Rumian napisał(a):hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?
logika jest taka:
Rhapsody gra pedalską muzykę -> korzystają z niej spedaleni gracze w pedalskie RPG -> ich postacie MUSZĄ być pedałami.
No nie inaczej!
Dla mnie pedalską muzyką jest BSB a nie Rhapsody, ale nie będę sie z Tobą Kelthuz kłócic ; p
dobra kazdy moze miec swoje zdanie... jakby nie patrzec Rhapsody mi sie podoba a orientacje (tak jak i moi koledzy od RPG) mam heteroseksualna :]