Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
jaką częśc ciała najabrdziej lubicie u pań??

pytanie do facetów.

Ja najbardziej lubie tyłeczki
oczy Smile okna duszy...
pupy
Ja oceniam tylko za całokształt. Czasem tyłeczek i cycuszki po prostu piękne a zamiast twarzy reklama cyrku Evil or Very Mad
Cytat:oczy okna duszy...

TAk jest, oczy zwierciadlem duszy...

Poza tym najwazniejsze jak dla mnie ladne nogi i wlosy sa... Tyle, jezeli chodzi o powierzchownosc, bo o wnetrze, to dlugo by wymieniac...
Slayerd napisał(a):Ja oceniam tylko za całokształt. Czasem tyłeczek i cycuszki po prostu piękne a zamiast twarzy reklama cyrku
Przychylam się do opinii. Kobietę należy postrzegać w całości. Co ci po pięknych nogach skoro kiedy spojrzysz na resztę masz ochotę schować się na drugim końcu świata Wink. Poza tym, musi mieć to "COŚ" co nie pozwala przejść obok niej obojętnie. Nie wiem co to jest to "coś", ale jak dziwczyna to ma to już o tym wiem Wink
boshe faceci nie zgrywajcie sie przed laskami, powiedzcie to co was pociaga! chodzi o czesc ciala, umiecie czytac?!

az sie powtorze!
TYŁEK !

Anonymous

różnie to bywa, ale najbardziej twarz, oczy, włosy, nogi, tyłek, biust

Anonymous

tyłek
zawsze najpierw look na tyłek
przeważnie jak ma fajny tyłek to i buźke ma fajną
pozatym jak tam nie jest to flage na ryjek i za ojczyzne

a co do wnętrza... charakteru nie podupisz Wink
mnie pewna piekna dziewczyna z tego forum pociąga w całości. A co najbardziej? hmm to jaka jest.

[:*]
dla mnie jest to mimo wszystko twarz...
piersi piersi piersi piersi piersi.........i oczy Smile
twarz(oczy sa wazne), nogi, tylek no i "to cos"...nie wiem co to jest ale napewno cos, co sprawia ze ja za to kochamTongue
nie ma to jak znajomość przez internet, co aeroth ??

do tematu, zgrabne długie nogi + jędrny tyłeczek....----> pierwsze wrażenie...
osobowość jest nie ważne, gdyż w łóżku nie za bardzo jest potrzebna Smile

Anonymous

Krolik napisał(a):nie ma to jak znajomość przez internet, co aeroth ??

do tematu, zgrabne długie nogi + jędrny tyłeczek....----> pierwsze wrażenie...
osobowość jest nie ważne, gdyż w łóżku nie za bardzo jest potrzebna Smile

hehehe krótko i zwięźle
brawo... to forum nie jest do końca stracone - część tutaj obecnych zachwuje się naturalnie i chwała wam za to
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18