jaką częśc ciała najabrdziej lubicie u pań??
pytanie do facetów.
Ja najbardziej lubie tyłeczki
oczy

okna duszy...
Ja oceniam tylko za całokształt. Czasem tyłeczek i cycuszki po prostu piękne a zamiast twarzy reklama cyrku

Cytat:oczy okna duszy...
TAk jest, oczy zwierciadlem duszy...
Poza tym najwazniejsze jak dla mnie ladne nogi i wlosy sa... Tyle, jezeli chodzi o powierzchownosc, bo o wnetrze, to dlugo by wymieniac...
Slayerd napisał(a):Ja oceniam tylko za całokształt. Czasem tyłeczek i cycuszki po prostu piękne a zamiast twarzy reklama cyrku
Przychylam się do opinii. Kobietę należy postrzegać w całości. Co ci po pięknych nogach skoro kiedy spojrzysz na resztę masz ochotę schować się na drugim końcu świata

. Poza tym, musi mieć to "COŚ" co nie pozwala przejść obok niej obojętnie. Nie wiem co to jest to "coś", ale jak dziwczyna to ma to już o tym wiem

boshe faceci nie zgrywajcie sie przed laskami, powiedzcie to co was pociaga! chodzi o czesc ciala, umiecie czytac?!
az sie powtorze!
TYŁEK !
różnie to bywa, ale najbardziej twarz, oczy, włosy, nogi, tyłek, biust
tyłek
zawsze najpierw look na tyłek
przeważnie jak ma fajny tyłek to i buźke ma fajną
pozatym jak tam nie jest to flage na ryjek i za ojczyzne
a co do wnętrza... charakteru nie podupisz

mnie pewna piekna dziewczyna z tego forum pociąga w całości. A co najbardziej? hmm to jaka jest.
[:*]
dla mnie jest to mimo wszystko twarz...
piersi piersi piersi piersi piersi.........i oczy

twarz(oczy sa wazne), nogi, tylek no i "to cos"...nie wiem co to jest ale napewno cos, co sprawia ze ja za to kocham

nie ma to jak znajomość przez internet, co aeroth ??
do tematu, zgrabne długie nogi + jędrny tyłeczek....----> pierwsze wrażenie...
osobowość jest nie ważne, gdyż w łóżku nie za bardzo jest potrzebna

Krolik napisał(a):nie ma to jak znajomość przez internet, co aeroth ??
do tematu, zgrabne długie nogi + jędrny tyłeczek....----> pierwsze wrażenie...
osobowość jest nie ważne, gdyż w łóżku nie za bardzo jest potrzebna 
hehehe krótko i zwięźle
brawo... to forum nie jest do końca stracone - część tutaj obecnych zachwuje się naturalnie i chwała wam za to