Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ona we mnie budzi pewne uczucia, jak tak leży śpiąca Wink aż by się chciało ją co noc tulić do snu... Smile
A jest jakaś do której niechciał byś się tulić? :]
Wierz mi, że są takich miliony...
A ja na siebie zagłosuję.
Laughing
Że też akurat zgubiły mnie się sterowniki do kabelka od telefonu ;]
ja też załóję Confusedhock:
Kurcze, wybór naprawdę trudny... Stawiacie mnie w trudnej sytuacji - Dzeyla, Arion - trudny wybór...
Ale jeśli już mam oddać jeden głos, to stawiam na Dzeylę... ;] Smile
a mi tam jest trudno sie zdecydowac...najchetniej dalbym glos kazdej, ale to chyba niezgodnie z regulaminem Tongue wiec moze moj glos pojdzie do podzialu na wszystkie? Smile
Kamael napisał(a):Kurcze, wybór naprawdę trudny... Stawiacie mnie w trudnej sytuacji - Dzeyla, Arion - trudny wybór...

Tak jest! Witaj w domu bracie! Big Grin
kazda dziewczyna jest na swoj sposob ladna, jesli mialabym oddac glos, to na Het, a potem na 2 miejscu obie: Arion i Scully Big Grin
warsadal napisał(a):
Kamael napisał(a):Kurcze, wybór naprawdę trudny... Stawiacie mnie w trudnej sytuacji - Dzeyla, Arion - trudny wybór...

Tak jest! Witaj w domu bracie! Big Grin
Jak widzę jesteśmy w mniejszości, ale pozostałym się nie dziwię, bo same urodziwe mamy tutaj panny Smile.
Jeśli ktoś się jeszcze nie spostrzegł, to został dziś założony osobny temat, w którym można wyrażać swój zachwyt uroczymi Paniami z forum. Zapraszam Smile
Tyłeczek i brzusio....Taaaaaaak... Wink Wink Wink Wink
Jeśli chodzi o piekne panie to to jest mó ideał Arrow link
O ja pier...ę! Confusedhock:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18