Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Cytat:warsadal- kim ty jesteś aby określac uczuciowość ludzi? no kim? dla mnie jestes nikim istotnym...
ech no nic... pytanie w temacie jest proste, tak trudno zrozumiec, nikt nie pyta z jaka dziewczyna chcialbys byc itp. tylko co najbardziej lubisz, na co zazwyczaj spogladasz najpierw

No cóż...jakim cie widzą, takim cie piszą, łapiesz? Po tym co ktoś pisze dochodzi się do określonych wniosków. Nie mam tu innego punktu odniesienia niż tylko to co wyczytam na forum, nie?
i co twoj post wnosi do tematu moj drogi? jestes beznadziejny - nawzajem
ps. nic niewiesz o moich uczuciach, temat jest prosty nie filozuj, nie pasi to nie odpowiadaj, koncze dyskusje, nie ma nad czym sie rozwodzic,
ignore :]
Dokładnie Balthor.

Chodziło mi w temacie o to jaka część ciała pociąga was w dziewczynach a nie o charakter.

Dalej przyłączcie sie do dyskusji
wardasal, śmieszny z ciebie ludek...

Wystarczy powiedzieć coś co odbiega nieco od ogólnie przyjętego kanonu myślowego, a ty już się bulwersujesz...patologia

Anonymous

Balthor ma rację
kim jest wardsal żeby gadać o uczciwości innych skoro sam ma pewnie małe grzeszki na sumieniu
to co każdy tutaj napisał musi być prawdziwe skoro niektóe odpowiedzi nie pasują do standardów myślowych
skoro ktoś myśli inaczej niż ty to jest to dowód na to że nie kłamie i mówi co jak pojmuje a nie pisze wszystkiego pod resztę forum byle tylko nie wnikać w konflikty
Takie mam już, chore, konserwatywne poglądy... Laughing

Cytat:Balthor ma rację
kim jest wardsal żeby gadać o uczciwości innych skoro sam ma pewnie małe grzeszki na sumieniu

Kolego...UCZCIWOŚĆ to bynajmniej nie jest to samo co UCZUCIOWOŚĆ Big Grin Najpierw przeczytaj (i zrozum!!!), potem się wypowiadaj. Pozdrawiam.
Pytanie:
Jaką CZĘŚĆ CIAŁa u pań lubicie najbardziej?
[Obrazek: 3.jpg]
Jeden obrazek a tyle treści Angry

Nice ass...
mniam
a mnie tam się nie podoba Confusedhock:

Wink
gannon napisał(a):a mnie tam się nie podoba Confusedhock:

Nie jestes sam, zreszta jak patrze na jej odbicie w lustrze to mi sie nie dobrze robi.
dokładnie..., bleh i fuuj :?
aha, bleugggggggggg.

tak jak mówiłęm że po co mi łądny tyłek u dziewczyny jak twarz ma pasztetową
Cytat:tak jak mówiłęm że po co mi łądny tyłek u dziewczyny jak twarz ma pasztetową

Dokładnie, dlatego napisałem, iż to jest tylko pierwsze wrażenie...ogólnie rzecz biorąc każda część damskiego ciała idealna powinna być...jednakze temat traktuje o poszczególnych częściach a nie o całości...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18