Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
niektórzy myślą że wielkim toporem, albo furą nadrobią pewne braki Big Grin
Ty jak na razie widze nadrabiasz cudnym avatarkiem Laughing zartuje oczywiscie Tongue
same zboczuchy Laughing
oj Hethell my po prostu wiemy czego chcemy od zycia Laughing
w nadmiarze dobrego byscie chcieli caly czas!! Laughing
Hethell napisał(a):w nadmiarze dobrego byscie chcieli caly czas!! Laughing

no bez przesady... taki kozak nie jestem by nonstop robić to co bym chciał...
no ale patrzac na twoj avatar..... Laughing Laughing Laughing
ta... zbol jestem nieprzeciętny co każdy Jałokimowy znajomek doskonale wie (a jeśli nei wie to sie dowiaduje przy pierwszym sięgnięciu po coś leżącego na ziemi), ale nie jestem siakimś nadczłekiem, supermenem żeby bez przerwy, bo w pewnym memncie pyta puchnie i boli i to juz pod sadomaso bałdełej podchodzi wtedy
heh musisz kiedys spac Big Grin
zaczelo sie od pieknych pań a skonczylo na pytach Confusedhock:

Arion

tematy dla panów wcale nie tak odległe, a przynajmniej dające się w większości wypadków z łatwością połączyć... ;P

niemniej jednak proponuję powrócić do tematu właściwego ;)
w końcu od tego http://www.ebaumsworld.com/images/weightproblem.jpg do pyty niedaleko

Arion napisał(a):tematy dla panów wcale nie tak odległe, a przynajmniej dające się w większości wypadków z łatwością połączyć... ;P

a żeby pytę z pieknapanią połącyć to wcale nie tak łatwo jest, chyba że piekna pani jest chętna
wilk_fenriz napisał(a):myslalem ze bron prawdziwego mezczyzny jest miedzy jego nogami Laughing Laughing Laughing

yeah!!! 8) Big Grin
Billy_Joe napisał(a):jaką częśc ciała najabrdziej lubicie u pań??

Jajniki.
Nuillnac napisał(a):
Billy_Joe napisał(a):jaką częśc ciała najabrdziej lubicie u pań??
Jajniki.

Ysz =/
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18