w szkole jest taka fajna dziewczyna tylko nie wiem kiedy i jak do niej zagadać
hmm dla mnie ideal kobiety(z perspektywy tej samej plci) to pieknie krztalte usta, zielone lub brazowe oczy o krztalcie migdala(wiecie oco chodzi

) maly lekko zadarty nosek, ciemne, proste lub lekko falowane wlosy.. nie musi byc super krztaltna ale musi sie poruszac z gracja.. plynne ruchy rlz

hock:
taa..to chyba bedzie tyle

Billy_Joe napisał(a):w szkole jest taka fajna dziewczyna tylko nie wiem kiedy i jak do niej zagadać
jesteś jeszcze w tym wieku w którym spuściłbyś się [gdybyś mógł] jakby ci odpowiedziała cześć?

a u mnie w szkole jest taki zajebisty chłopak i nie wiem jak do niego zagadać...
Napisz do "Bravo"
[żart, żeby nie było]
hier_kommt_die_sonne napisał(a):a u mnie w szkole jest taki zajebisty chłopak i nie wiem jak do niego zagadać...
najlepiej normalnie...

eeee, bez przesady areoth
moze zacznijcie od powiedzenia sobie czesc..?

Uwielbiam takie teksty po prostu... no nie....
Rozumiem, ze zajebisty= dobrze wygladajacy, bo skoro nie 'zagadala' to pewnie ani slowa nie zamienila..
W jakim ja zyje swiecie!
Proponuje po prostu podejsc wymienic zdawkowe uwagi na tak zwane tematy ogolne i podczas rozmowy nalezy niezbednie patrzecz na rozmowce, najlepiej w twarz, a najlepiej w oczy, bo to poazuje, ze sluchamy, jak ktos mowi i okazujemy mu szacunek... Heh, ale sie rozpisalem, jakbym w jakims kazciku porad sercowych pracowal... Ale mowie serio i nie nalezy oczekiwac cudow od razu, wszelkie przyjaznie/milosci/e.t.c. buduje sie powoli i stopniowo, nie 'na hop'.
no ale to jest taki gośc... hmmm starszy i raczej "z innej paczki" głupio by wyuglądało, jakby podeszła osoba, o której istnieniu nawet nie wie...
mi się zdaję, czy Ty tak do niego "podchodzisz" już pare miechów?

zwrocilam uwage na niego na wospie : ]
a wczesniej myslalam ze to po rpstu fajny gosc
Ale nie jestem jakas zakochana czy cos, fajnie by było go poznac po prostu : ]
hier_kommt_die_sonne napisał(a):zwrocilam uwage na niego na wospie : ]
a wczesniej myslalam ze to po rpstu fajny gosc
Ale nie jestem jakas zakochana czy cos, fajnie by było go poznac po prostu : ]
...Nie no, jasne...Tak tylko poznać...

śmieszniutkie jesteście kobitki

gannon napisał(a):śmieszniutkie jesteście kobitki 
Że niby my?? Że niby co?