Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
w szkole jest taka fajna dziewczyna tylko nie wiem kiedy i jak do niej zagadać
hmm dla mnie ideal kobiety(z perspektywy tej samej plci) to pieknie krztalte usta, zielone lub brazowe oczy o krztalcie migdala(wiecie oco chodzi Smile ) maly lekko zadarty nosek, ciemne, proste lub lekko falowane wlosy.. nie musi byc super krztaltna ale musi sie poruszac z gracja.. plynne ruchy rlz Confusedhock:
taa..to chyba bedzie tyle Big Grin
Billy_Joe napisał(a):w szkole jest taka fajna dziewczyna tylko nie wiem kiedy i jak do niej zagadać
jesteś jeszcze w tym wieku w którym spuściłbyś się [gdybyś mógł] jakby ci odpowiedziała cześć? Big Grin
a u mnie w szkole jest taki zajebisty chłopak i nie wiem jak do niego zagadać...
Napisz do "Bravo" Big Grin

[żart, żeby nie było]
hier_kommt_die_sonne napisał(a):a u mnie w szkole jest taki zajebisty chłopak i nie wiem jak do niego zagadać...
najlepiej normalnie... Big Grin Big Grin
eeee, bez przesady areoth
moze zacznijcie od powiedzenia sobie czesc..? Question
Uwielbiam takie teksty po prostu... no nie....

Rozumiem, ze zajebisty= dobrze wygladajacy, bo skoro nie 'zagadala' to pewnie ani slowa nie zamienila..

W jakim ja zyje swiecie!

Proponuje po prostu podejsc wymienic zdawkowe uwagi na tak zwane tematy ogolne i podczas rozmowy nalezy niezbednie patrzecz na rozmowce, najlepiej w twarz, a najlepiej w oczy, bo to poazuje, ze sluchamy, jak ktos mowi i okazujemy mu szacunek... Heh, ale sie rozpisalem, jakbym w jakims kazciku porad sercowych pracowal... Ale mowie serio i nie nalezy oczekiwac cudow od razu, wszelkie przyjaznie/milosci/e.t.c. buduje sie powoli i stopniowo, nie 'na hop'.
no ale to jest taki gośc... hmmm starszy i raczej "z innej paczki" głupio by wyuglądało, jakby podeszła osoba, o której istnieniu nawet nie wie...
mi się zdaję, czy Ty tak do niego "podchodzisz" już pare miechów? Wink
zwrocilam uwage na niego na wospie : ]
a wczesniej myslalam ze to po rpstu fajny gosc

Ale nie jestem jakas zakochana czy cos, fajnie by było go poznac po prostu : ]
hier_kommt_die_sonne napisał(a):zwrocilam uwage na niego na wospie : ]
a wczesniej myslalam ze to po rpstu fajny gosc

Ale nie jestem jakas zakochana czy cos, fajnie by było go poznac po prostu : ]
...Nie no, jasne...Tak tylko poznać... Wink
śmieszniutkie jesteście kobitki Smile
gannon napisał(a):śmieszniutkie jesteście kobitki Smile
Że niby my?? Że niby co? Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18