Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
no nie wiem, moje ma pochodzenie greckie (patryk...) ;d wiec chyba z zydami nie ma duzo wspolnego...
co nie zmienia faktu ze mi sie nie podoba...
Balthor napisał(a):
KelThuz napisał(a):w przyszlej Wielkiej Polsce beda obowiazywac imiona słowiańskie i staroarjowskie, za obce - banicja!
A Ty Wszebędzie (jeśli źle, to sorry nie gniewaj sie nie pamietam) jak masz oficjalnie na imię Smile
ta moje imie w slowianskim to Skałosz. popieprzylo cie? ja mam miec tak na imie?
Skałosz - noo gustownie.

Co do imion ta damskie: Lidia i Marta, a męskie Tomek, Kuba, Michał, Szczepan.
mam Szczepan na drugieWink
a ja mam typowo hebrajskie imie ....Tongue
moja rodzina przywedrowala ze wschodu a przedtem to nie wiem gdzie sie wloczyli..od mojej matki wszyscy maja ciemniejsza karnacje (moze mam pra pra pra pra dziadka murzyna albo araba) :p kurde nie jestem rodowita slowianka aaaaaa ... tylko w leb sobie trzasnac z pistoletu na kulki Tongue
z damskich imion? Nie wiem jakie lubię, wiem, że nie przepadam za tymi bardzo popularnymi (Zawołać Ania na ulicy to połowa osobników płci żeńskiej się obejrzy :>)
A lubię moje imię Tongue. Oprócz tego Agnieszka i Karina całkiem.

A z męskich? Artur, Radosław, Mateusz, Piotr
Buaha Wink Ja mam Ida na imie, takie okazjonalne Wink a babskie ladne imiona to takie rzadkie mi sie podobaja: Lena, Laura, Tatiana, co do meskich to bardzo duzo; Tomek (Big Grin), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus Wink itp
Valhalla napisał(a):to takie rzadkie mi sie podobaja: Lena, Laura, Tatiana,
heh aż dziwne ze z męskich ci sie Sasza, Wołodia i Stiepan nie podobają. Wink
Cytat: co do meskich to bardzo duzo; Tomek (Big Grin), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus Wink itp
dobry gust, dobry. Smile
Aeroth napisał(a):
Cytat: co do meskich to bardzo duzo; Tomek (Big Grin), Dawid, Adam, Wojtek, Michas, Piotrus Wink itp
dobry gust, dobry. Smile

Cos ci sie misiu pomylilo, hyhy (:
Acrid napisał(a):
Aeroth napisał(a):
dobry gust, dobry. Smile

Cos ci sie misiu pomylilo, hyhy (:
słuuuuuucham słonko? :>
Aeroth napisał(a):słuuuuuucham słonko? :>

Tomuś imie najlepsze i zabciu nie podskakuj! :*

Laughing
Acrid napisał(a):
Aeroth napisał(a):słuuuuuucham słonko? :>

Tomuś imie najlepsze i zabciu nie podskakuj! :*

Laughing
łykaj stolce Misiaczku :*
Jedyne imię do którego mam duży sentyment to Nadia Crying or Very Sad
Ja mam sentyment do następujących imion: Agnieszka, Ola, Ewelina... Tak jakoś wyszło Big Grin
I zgadzam się z Acridem, najlepsiejsze imię to Tomuś Rolleyes
Tuomasss napisał(a):Ja mam sentyment do następujących imion: Agnieszka, Ola, Ewelina...
No to jest nas dwóch Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18