Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Jesli mowimy juz o kobietach to interesuje mnie jakie imiona sie wam najbardziej podobaja ??

U mnie rzadzi bezkonkurencyjnie jedno tylko imie - SabinA.

P.S - Pozdro dla mojego imiennika Aeroth'a Big Grin
\\\ AlucarD /// napisał(a):U mnie rzadzi bezkonkurencyjnie jedno tylko imie - SabinA.
Bleeee....
Wpawdzie jestem dziewczyna, ale ja cholernie nie lubie takich imion jak Andżelika, Kamila, Sandra, Klaudia, Karina i Sara....
mi sie najbardziej moje podoba Tongue Ganja company Wink
a pozatym to Ola,Amelia,Matylda,Irma mi sie podobaja
a u facetow Piotrek,Filip,Bartek no i Tomek Smile
Emma napisał(a):a u facetow Piotrek
miło mi. chociaz mojego imienia nielubię. chociaż nie przychodzi mi do głowy żadno które by mi sie podobalo.
Jak już zeszliśmy na imiona to lubie całkiem swoje popularne, oklepane imie Kasia, bo jakos tak mam takie skojarzenia miłej, ciepłej dziewczyny(może to ze względu na moją przyjaciólkę Kasie?) A z męskich imion to Tomek, Michał, Krzysiek =]]
Ale wiadomo, nie imei zdobi człowieka Smile
Offtop będzie alenicto. Ja lubię swoje imię, Paula (nie mylić z Pauliną). No i jeszcze męski odpowiednik, Paweł. Niezwykle pozytywnie działające na mnie imię.
mind.in.a.box napisał(a):Offtop będzie alenicto. Ja lubię swoje imię, Paula (nie mylić z Pauliną). No i jeszcze męski odpowiednik, Paweł. Niezwykle pozytywnie działające na mnie imię.
Paula, Paulina itp. to dla mnie najdziwniejsze z imion. Nigdy niewiesz czy jak zwrócisz się Paula to nie obrazisz albo Paulina albo jeszcze jakies wersje.
Zważając na to, że imię Paula jest bardzo rzadkie. Zostało mylnie uznane za zdrobnienie imienia Paulina. Wink
Hehe kieeeedys (jeszcze za czasow wczesnego ogolniaka) przyprowadzil kumpel swa dziewczyne do szkoly. wszyscy zaniemowili - pieknosc nieludzka, ideal, no i sie zdolowali (wlacznie ze mna). po jakims czasie podszedlem do typa i sie pytam a jakiez to ona imie posiada (oczekiwalem czegos w stylu laura, beata itp) a on na to - "gizela".......... jak sie osmarkalem ze smiechu to chyba sie na mnie obrazil... i koniec dola - przez tydzien powtarzajac w myslach "gizela" rylem sie niemilosiernie ... jak to imie moze imidż popsuc Big GrinBig Grin
a jesli chodzi o temat: zgrabne ksztaltne piersi mmmmmmmmmm Big Grin
gizela? hehe prawie jak gazela... no cóż rodzice ją ukarali takim imieniem. dzięki bogu ktoś wyperswadował moim rodzicom pomysł nadania mi imienia Roman.
Aeroth - moj stary ma tak na imie Big Grin
\\\ AlucarD /// napisał(a):Aeroth - moj stary ma tak na imie Big Grin
Gizela czy Roman? :>
nigdy niechciałbym miec takiego imienia jak Roman albo Józef itp.
Aeroth napisał(a):
\\\ AlucarD /// napisał(a):Aeroth - moj stary ma tak na imie Big Grin
Gizela czy Roman? :>
nigdy niechciałbym miec takiego imienia jak Roman albo Józef itp.
Np. Tadeusz...... Big Grin
hehe moj tez ma Roman
a co do damskich imion to wylacznie Ewelina
Nio tadeusz ma moj wujek ( zreszta jest pojebany jak moj stary ). A zenski imie tylko Sabinka jak to juz pisalem
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18