Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Dla mnie najważniejsza jest raczej twarz, bo po co mi ładny tyłek jak spojrze na tawarz i sie zżygam
ładny biust i twarzyczka Surprised
Trudno powiedzieć...ale chyba jednak twarz. Tak, zdecydowanie to twarz jest najważniejsza. Poza tym lubie dziewczyny niewysokie, bo dryblasy nie są już takie słodkie, a słodkie dziewczyny są najładniejsze.
No i co ważne...dziewczyna ma być dziewczyną, więc i jej zachowanie powinno być dziewczęce, później kobiece Big Grin Przez kobiece zachowanie rozumiem nie upijanie się (w końcu sam nigdy nie byłem pijany), nie używanie (nadmierne) wulgaryzmów (sam też ich unikam) i nie palenie (bo śmierdzi, niszcze zdrowie oraz urode)
P.s STANOWCZE NIE dla typu urody a'la Pamela...
Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety Smile
Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
Angelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety Smile
Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
elektryzujący opis... Wink
Dzięki aXe Big Grin Embarrassed

Anonymous

aXe Rose napisał(a):
Angelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
elektryzujący opis... Wink
i jaka dokładność Smile można by się zawstydzić :p
Taaa,z wnętrzem nie da się uprawiać seksu...Tylko co wam z tego,że będzie najpiękniejsza,jak z nią 5 minut nie wytrzymacie?!Albo jeśli ( w przypadku poważniejszej znajomości) zwiążecie się z kimś dla ładnego tyłka i cycków,a za pewien czas Wasze uczucie zwyczajnie "sflaczeje"? Mad Laughing A co najważniejsze?Hmm...W sumie to nie wiem,może twarz i wszystko,co się z nią wiąże,to,w jaki sposób odbijają cię na niej emocje i uczucia?Po prostu nie wiem,swoją "drugą połowę" doceniłem właśnie ze względu na charakter,a wygląd?Po prostu jest śliczna i już,nie pytajcie dlaczego Laughing Chyba jako całość Smile Laughing
A kobietom z forum nie mam po co się podlizywać Laughing
ogół...tylko całość może byc piękna, a żeby opisać co mi się podoba w kobiecie to bym musiał przedstawić każdą część ciała pewnej istoty dla której straciłem pół roku (a mówią że nie ma idealnych :? )

liczy się całość mościpanowie Smile
oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..
a prosze bardzo drogi kolego...

usta(miękkie i kuszące Angry ), nos(malutki, ale nie mikroskopijny), oczy(im ciemniejsze tym lepsze), policzki, włosy, piersi(bardziej kształt niż rozmiar Big Grin aczkolwiek...raczej małe i średnie), biodra(muszą się ładnie ruszać Smile ), tyłeczek(wiadomo jaki), nogi(celulitis nie jest mile widziany :? ), dłonie(ciepłe i delikatne, takie że chciałoby się je zjeść Smile ), ogólna sylwetka(garbatym mówimy NIE Big Grin ) i wzrost...w myśl zasady małe jest piekne - do 170

=> mój ideał Smile(wizualny)
tix napisał(a):oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..

Rozumieja, tylko ich to wali, bo oczekuja czegos wiecej? Ech,..
Cytat:Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety

zgadzam sie w zupelnosci...wiem o co Angelique chodzi.. Big Grin
Cytat:oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..

Całkowicie zgadzam sie z Acridem. Wybacz tix, ale na tak postawione pytanie, zgodnie z tematem, odpowie tylko ktoś, kogo uczuciowa strona jescestwa da się pomieścić w kieliszku do wódki... . Nóż się w kieszeni otwiera widząc komentarze w stylu: "a co cie charakter, charakteru nie wydupczysz".

<<<<Jesteście beznadziejni>>>
warsadal- kim ty jesteś aby określac uczuciowość ludzi? no kim? dla mnie jestes nikim istotnym...
ech no nic... pytanie w temacie jest proste, tak trudno zrozumiec, nikt nie pyta z jaka dziewczyna chcialbys byc itp. tylko co najbardziej lubisz, na co zazwyczaj spogladasz najpierw Neutral
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18