01-23-2005, 05:24 PM
01-23-2005, 05:47 PM
ładny biust i twarzyczka 

01-23-2005, 10:29 PM
Trudno powiedzieć...ale chyba jednak twarz. Tak, zdecydowanie to twarz jest najważniejsza. Poza tym lubie dziewczyny niewysokie, bo dryblasy nie są już takie słodkie, a słodkie dziewczyny są najładniejsze.
No i co ważne...dziewczyna ma być dziewczyną, więc i jej zachowanie powinno być dziewczęce, później kobiece
Przez kobiece zachowanie rozumiem nie upijanie się (w końcu sam nigdy nie byłem pijany), nie używanie (nadmierne) wulgaryzmów (sam też ich unikam) i nie palenie (bo śmierdzi, niszcze zdrowie oraz urode)
P.s STANOWCZE NIE dla typu urody a'la Pamela...
No i co ważne...dziewczyna ma być dziewczyną, więc i jej zachowanie powinno być dziewczęce, później kobiece

P.s STANOWCZE NIE dla typu urody a'la Pamela...
01-23-2005, 11:29 PM
Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety
Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety

Zwracam uwagę na detale u kobiet (typu dłonie, paznokcie-niezbyt długie! )Uwielbiam nagie, gołe plecy, oczywiście u szczupłej kobiety. Ponadto oczywiście biała, miękka skóra, jaśniusieńka, bez żadnych dodatków (syfy, pieprzyki itp) Oprócz tego zwracam uwagę na widok nagich ramion i karku... Płaski brzuch, zgrabne choć niekoniecznie bardzo chude nogi. Długie, zadbane włosy (najlepiej ciemne) no i oczywiście ,,to coś''. Sposób poruszania się, wewnętrzna harmonia, kobiecość w połączeniu z drapieżnością...
01-23-2005, 11:32 PM
Angelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;pelektryzujący opis...
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety![]()

01-23-2005, 11:50 PM
Dzięki aXe

Anonymous
01-23-2005, 11:55 PM
aXe Rose napisał(a):i jaka dokładnośćAngelique napisał(a):Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;pelektryzujący opis...
Myślę że wiele osób teraz zaszufladkuje mnie jako jakąś lesbijkę. Jestem hetero, ale lubię popatrzeć na ładne kobiety![]()

01-24-2005, 10:33 AM
Taaa,z wnętrzem nie da się uprawiać seksu...Tylko co wam z tego,że będzie najpiękniejsza,jak z nią 5 minut nie wytrzymacie?!Albo jeśli ( w przypadku poważniejszej znajomości) zwiążecie się z kimś dla ładnego tyłka i cycków,a za pewien czas Wasze uczucie zwyczajnie "sflaczeje"?
A co najważniejsze?Hmm...W sumie to nie wiem,może twarz i wszystko,co się z nią wiąże,to,w jaki sposób odbijają cię na niej emocje i uczucia?Po prostu nie wiem,swoją "drugą połowę" doceniłem właśnie ze względu na charakter,a wygląd?Po prostu jest śliczna i już,nie pytajcie dlaczego
Chyba jako całość
A kobietom z forum nie mam po co się podlizywać

A kobietom z forum nie mam po co się podlizywać

01-24-2005, 11:17 AM
ogół...tylko całość może byc piękna, a żeby opisać co mi się podoba w kobiecie to bym musiał przedstawić każdą część ciała pewnej istoty dla której straciłem pół roku (a mówią że nie ma idealnych :? )
liczy się całość mościpanowie
liczy się całość mościpanowie

01-24-2005, 01:09 PM
oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..
01-24-2005, 01:32 PM
a prosze bardzo drogi kolego...
usta(miękkie i kuszące
), nos(malutki, ale nie mikroskopijny), oczy(im ciemniejsze tym lepsze), policzki, włosy, piersi(bardziej kształt niż rozmiar
aczkolwiek...raczej małe i średnie), biodra(muszą się ładnie ruszać
), tyłeczek(wiadomo jaki), nogi(celulitis nie jest mile widziany :? ), dłonie(ciepłe i delikatne, takie że chciałoby się je zjeść
), ogólna sylwetka(garbatym mówimy NIE
) i wzrost...w myśl zasady małe jest piekne - do 170
=> mój ideał
(wizualny)
usta(miękkie i kuszące

=> mój ideał

01-24-2005, 01:33 PM
tix napisał(a):oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..
Rozumieja, tylko ich to wali, bo oczekuja czegos wiecej? Ech,..
01-24-2005, 02:47 PM
Cytat:Ja też się wypowiem, pomimo iż sama jestem kobietą ;p
zgadzam sie w zupelnosci...wiem o co Angelique chodzi..

01-24-2005, 05:30 PM
Cytat:oj ludzie, niektorzy dalej nie rozumia tematu :> ech..
Całkowicie zgadzam sie z Acridem. Wybacz tix, ale na tak postawione pytanie, zgodnie z tematem, odpowie tylko ktoś, kogo uczuciowa strona jescestwa da się pomieścić w kieliszku do wódki... . Nóż się w kieszeni otwiera widząc komentarze w stylu: "a co cie charakter, charakteru nie wydupczysz".
<<<<Jesteście beznadziejni>>>
01-24-2005, 05:45 PM
warsadal- kim ty jesteś aby określac uczuciowość ludzi? no kim? dla mnie jestes nikim istotnym...
ech no nic... pytanie w temacie jest proste, tak trudno zrozumiec, nikt nie pyta z jaka dziewczyna chcialbys byc itp. tylko co najbardziej lubisz, na co zazwyczaj spogladasz najpierw
ech no nic... pytanie w temacie jest proste, tak trudno zrozumiec, nikt nie pyta z jaka dziewczyna chcialbys byc itp. tylko co najbardziej lubisz, na co zazwyczaj spogladasz najpierw