Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Kobieca solidarność Wink i.... no nieważne....
Wiesz Aeroth... podlamales mnie ;p
ale co tam, free, na imie mam patryk, haha smiejcie sie Neutral tak wiem chujowe imie ale ja go nie wymyslalem Neutral
Balthor napisał(a):Wiesz Aeroth... podlamales mnie ;p
ale co tam, free, na imie mam patryk, haha smiejcie sie Neutral tak wiem chujowe imie ale ja go nie wymyslalem Neutral

...zeby nie bylo ze sie podlizuje Big Grin ...wedlug mnie imie bardzo ladne..przynajmniej mnie sie podoba Big Grin
a co? wolałbyś Filut? :> nawet wiem jakby na ciebie wołali. ;]
Lubię chyba wszystkie kobiece imiona. Big Grin
Swoje imię też lubię a jest nim Rafcio Big Grin
Aeroth napisał(a):
a co? wolałbyś Filut? :> nawet wiem jakby na ciebie wołali. ;]
Ty nic o Filutach lepiej nie mów, spójrz lepiej na swój avatar Laughing
Ej,moja świnka morska świętej pamięci nazywała się Filut.
Laughing
ja lubie punkówy
Jak ja nie lubię takich 'oryginalnych' postów...
Jak ja nie lubie takich nieoryginalnych ludzi... :]
A ja lubie parówki Tongue Laughing
Cytat:Balthor napisał:
Wiesz Aeroth... podlamales mnie ;p
ale co tam, free, na imie mam patryk, haha smiejcie sie tak wiem chujowe imie ale ja go nie wymyslalem

jakbym sie urodzila chlopcem to bym sie tez nazywala Patryk...ale niestety ze nie wyszlo to co chcieli wiec jestem Patrycja(nieznosze tego imienia)... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
e tam. ja początkowo mialem byc Filip. No ale jednak jestem Piotr. Wink
Nie cierpię swojego imienia i przy pierwszej dobrej okazji je zmienię.
Mnie tam się moje imię podoba.Nigdy na nie nie narzekałam.Nawet imię,które rodzice dla mnie przygotowali na wypadek urodzenia sie rodzajem męskim jest fajne. Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18