Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piękne panie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
a tak... Confusedhock:

lubicie gmatwać i plątać co tylko się da Big Grin, a najlepsze jesteście jak macie 14-15 lat... wtedy to nieraz tylko siąśc i płakać ze smiechu Big Grin

(nie twierdze ze jestem lepszy Confusedhock: )
gannon napisał(a):a tak... Confusedhock:

lubicie gmatwać i plątać co tylko się da Big Grin, a najlepsze jesteście jak macie 14-15 lat... wtedy to nieraz tylko siąśc i płakać ze smiechu Big Grin

(nie twierdze ze jestem lepszy Confusedhock: )
A nie, ja to już stara dupa jestem...16 na karku Wink Hie hie hie. Nom, w sumie jeszcze nie. Urodzinki w grudniu, ale rocznikowo jest 16. I przecież nikt tutaj nic nie plącze. To są bardzo poważne sprawy Big Grin
a nie...no taaak, przepraszam że przerwałem Smile
Ktoś sie mnie o wiek pytał chyba...? 17 mam Big Grin
temat brzmi"piekne panie" a pytanie:
jakie cześci ciała u pań najbardziej lubicie?
Każdy sobie powymienia i co, to dyskusja ma być?
Ja U Kobiet Patrze Glownie Na Oczy ( Zielone I Duze ... Uuuuu ) ... Czarne Wloski Musza Byc ... Nizsza Ode Mnie ( Tak Ze 170 Cm Wzrostu ) ... Jakis Zajebisty Niepowtarzalny Styl To Tyle Z Wygladu ...

Jesli Chodzi O Charakter ... Odwazna Pewna Siebie Inteligentna Poczucie Humoru Zadziorna Szczera Wrazliwa ... To Chyba Tyle ... Dla Mnie To Ideal ... I Najwazniejsze Ze Go Znalazlem Big Grin ...
Wszystkie Kobiety są ładne Big Grin
Jeśli chodzi o ciało to moja pani mogła by:

-Oczy brązowe lub czarne

-Sięgać głową chociaż do mojego ramienia = 180cm i więcej .

-Włosy "Black No.1 "

-Musi być zadbana (nie lubie brudasów)

-Niebanalne rysy twarzy (pozytywnie)

J tak wiem, że jak już taką spotkam to będzie głupia jak but.
gannon napisał(a):a prosze bardzo drogi kolego...

usta(miękkie i kuszące Angry ), nos(malutki, ale nie mikroskopijny), oczy(im ciemniejsze tym lepsze), policzki, włosy, piersi(bardziej kształt niż rozmiar Big Grin aczkolwiek...raczej małe i średnie), biodra(muszą się ładnie ruszać Smile ), tyłeczek(wiadomo jaki), nogi(celulitis nie jest mile widziany :? ), dłonie(ciepłe i delikatne, takie że chciałoby się je zjeść Smile ), ogólna sylwetka(garbatym mówimy NIE Big Grin ) i wzrost...w myśl zasady małe jest piekne - do 170

=> mój ideał Smile(wizualny)

kurcze chlopie swieta racja i swietny opis (tylko brunetka)
Przy tych wszystkich Waszych wymaganiach to ja popadam w kompleksy Crying or Very Sad
ej no Confusedhock: ... ale to tylko moje marzenie Smile , w rzeczywistości zadowoliłbym sie pewnie jakąś mniej wyszukaną istotą...no ale za byle jaką sie nie wezme Big Grin
zdecydowanie tyłeczek, a zaraz po nim oczka...
ale najbardziej po prostu całokształt, wrażenie, jakie sprawia swoją osobą...najbardziej podniecają mnie ładne i zgrabne kobitki słuchające czegoś ciężkiego, gdy taką zobaczę, po prostu odpływam... Rolleyes
Strasznie mnie denerwuje jak kobieta ma owłosione ręce. Nie chodzi o jakieś małpy.
Zauwarzyłwm, że nawet ładne zadbane laski mają takie włosie, szczegulnie widać to pod światło.
O damach z włosiem pod nosem nie wspomne...
Cytat:Strasznie mnie denerwuje jak kobieta ma owłosione ręce. Nie chodzi o jakieś małpy.
Zauwarzyłwm, że nawet ładne zadbane laski mają takie włosie, szczegulnie widać to pod światło.
O damach z włosiem pod nosem nie wspomne...

Wrauu...elektryzujący opis... Confusedhock:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18