Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Paradoksalnie czasem na mnie działa "Don't Cry" Guns N'Roses, ale nie aż tak, żeby ryczeć.
na mnie jeszcze dzialaja ballady Dzemu...
Rzeczywiście działają tak na Was same utwory czy tak jak na mnie w połączeniu z określoną sytuacją, stanem w jakim jesteście?
Myślę, że raczej w połączeniu z czymś innym. Kiedy wracam ze szkoły raczej nastrój mam dobry, ale jak niekiedy wieczorami siedzę sama i narzuci mi się jakieś wspomnienie, a do tego słucham radia... no cóż, efekt dość przewidywalny. Ale żeby "na co dzień", to nie bardzo.
Kamael napisał(a):Rzeczywiście działają tak na Was same utwory czy tak jak na mnie w połączeniu z określoną sytuacją, stanem w jakim jesteście?
u mnie to zalezy...czasem jest piosenka tak skonstruowana w calosci ze jest smutna...przygnebiajaca melodia smutny tekst...czasem to wystarczy...czasem polaczy sie sytuacja z dana piosenka...np.po ogloszeniu w sobote przez radiu Flash ze papiez umarl puscili "knockin on heavens door"...i naprawde zrobilo sie bardzo smutno...a ja mialam "szkalnki w oczach"...albo jak wsluchalam sie w tekst piosenki U2 "sometimes you cant make it on your own" w ktorym Bono opowiada o zmarlym ojcu i jak sobie pomyslalam co musial czuc jak pisal te slowa...
Ja przy piosenkach nie płaczę... ale naprawdę niewiele mi brakowało na koncercie Rammsteina gdy zagrali pod koniec "Ohne Dich" z Apocalypticą...
Mezarkabul - "For Those Who Died Alone"

Ja nie płacze przy muzyce albo jeszcze mi się to nie zdarzyło. Ale czasem energia mnie rozpiera, dostaje chyba transu gdy słucham "Final Countdown" Europe.
Po prostu genialny kawałek. 8)
Mnie się ostatnio zdarza przy niektórych balladach Osbourne'a.
Hunter wypuscil nowa plytke... przy "pomiedzy niebem a pieklem" zalewam sie jak glupia...

Jest kilka piosenek, które mnie poruszają, ale nie aż tak żebym miał płakać. Czesciej zdarza mi się pod wpływem muzyki coś rozwalić na kawałki

Ja zaczełem płakać jak usłyszałem nowe utwory Kata...
niedokonca to bylo bardziej przez wspomnienia o pewnej dziewczynie

bylo swietnie ale cos zjebalem

( borixon - dedykacje )
pawn888 napisał(a):niedokonca to bylo bardziej przez wspomnienia o pewnej dziewczynie
bylo swietnie ale cos zjebalem
( borixon - dedykacje )
Witaj w klubie - ja się tak czuję zawsze przy "Aimee" Ozzy'ego.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14