Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Katiria napisał(a):
Miriam napisał(a):Już nie wspominając o disco polo ;]

BLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!Nie obrażaj nas!!! Evil or Very Mad Wink

Hehe, sorry, jeśli poczuliście się obrażeni, ale ja naprawdę lubię posłuchać disco polo od czasu do czasu (nic tak nie poprawia humoru ;]) Poza tym, to najlepsza muza na imprezy Tongue
Cytat:Poza tym, to najlepsza muza na imprezy
Ale tylko na MOCNO zakrapiane Tongue
Kalin napisał(a):
Cytat:Poza tym, to najlepsza muza na imprezy
Ale tylko na MOCNO zakrapiane Tongue

Niekoniecznie Smile
Cóż,rozkleić tak totalnie mi się jeszcze nie zdarzyło,przynajmniej dzięki muzyce.A ze względu na okoliczności przy Children Of Bodom,ale to przypadkowe połączenie...Za to często dostaję gęsiej skórki (dosłownej i takiej "od wewnątrz") np.przy Fade to black,Pretty,czy Justin...
Całe plyty Anathema 'Alternative 4' i Opeth 'Dammnation' są wyjatkowo dołujące ...
Mnie ostatnio łezka popłynęła przy Pashendale IRON MAIDEN...
A mnie się strasznie smutno robi przy "Divided" Tiamatu. Chociaż ostatnio z jakiegoś powodu jest mi smutno nawet przy wesołych kawałkach.
ja płakałem raz przy "panzer division marduk" Crying or Very Sad ........ bo mi głosnik w kolumnie ropzpierdoliło (volume max- testowałem moc) Rolleyes
Led Zep i Stairway to Heaven Crying or Very Sad
ale z was bobry... Big Grin Big Grin smile on Laughing Mi sie zdarza przy takich zepsołach jak:1
1.Viader
2.Behemoth
3.Imortal
natomias gdy słysze dzwięki Gorgoroth to nieumiem przestać płakać..:/ Crying or Very Sad
A ja sie nie przyznam, bo w koncu " trza byc twardym slownianinem a nie 'mientkim' ninja" Wink
Ja plakalem przy Iced earth - The Glorious Burden...
Plakalem, rwalem wlosy i krzyczalem "Co to kurwa ma byc, gdzie Barlow i co tu robi ten piszczek!!!"
Kiedys płakałam przy Queen, a teraz... teraz zdarza mi się, gdy coś bardzo, bardzo mi się podoba (uczucie rozpierającej energii - np. hymny, wzruszenia pięknem) Big Grin
nie raz ..
i z roznych pobudek
Mnie ruszyło przy "Prize of Beauty" My Dying Bride, sam nie wiem czemu...
No i 31 maja roku minionego w Chorzowie kiedy zagrali Fade to Black, wtedy to prawie całkiem się rozkleiłem...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14