Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Zdarzyło mi się tylko raz porządnie wzruszyć, podczas słuchania "Nutshell" Alice In Chains. To akurat było w dniu drugiej rocznicy śmierci Staleya. Jakoś tak mi się smutno zrobiło.
Aeroth napisał(a):mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.

To samo czułam w poniedziałek ;]
deathless napisał(a):
Aeroth napisał(a):mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.

wstretni kosmopolici... ;P
Neth napisał(a):
deathless napisał(a):

Taka jest prawda:/
W Anglii, Francji, Belgii i Niemczecvh są takie ładne autostrady... budynki... (długowłosi chłopacy), a nie... wrrrr. Od razu czuło się różnicę.
deathless napisał(a):
Neth napisał(a):
deathless napisał(a):

Taka jest prawda:/
W Anglii, Francji, Belgii i Niemczecvh są takie ładne autostrady... budynki... (długowłosi chłopacy), a nie... wrrrr. Od razu czuło się różnicę.
nom, beznadzieja ale jeszcze ciut i wracam, potem znowu wroce na troche i zpowrotem. heh wkoncu przestane wracac.
Ja dopiero za rok wyjade;/
A na stałe kiedy 18 skończę;(
Yszzzzz.....
OK koniec tematu bo aż mi się ryczeć chce ;]
Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing
Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia o_O
TransAtlantic - We All Need Some Light Now
Dream Theater - Spirit Carries On

więcej grzechów nie pamiętam...
Nie, nie płakałem ale jak słucham niektórych to mam ochotę sobie pierdolnąć w łeb.
Jeśli kiedyś będę miał dosyć i postanowię się zabić (50% szans, że tak się stanie), to w tle będzie wtedy lecieć Delirium Tremens by KAT.
aXe Rose napisał(a):Jeśli kiedyś będę miał dosyć i postanowię się zabić (50% szans, że tak się stanie) [...]

Nie zrobisz mi tego Crying or Very Sad
=Sat= napisał(a):Nie, nie płakałem ale jak słucham niektórych to mam ochotę sobie pierdolnąć w łeb.

oj tak... a jeżeli nie w łeb, to działają na mnie utwory:
Stairway to Heaven - Led Zeppelin
Destiny - Death
Nothing Else Matters - Metallica
no jasne-takie uczucie mocy(to smieszne ale prawdziwe...)
Moje "pierdolnięcie w łeb" miało mieć charakter ironiczny. (;

Anonymous

ale niektórzy nie zrozumieli i jeszcze by się zabili (bo podsunąłeś im pomysł) Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14