Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
What the f... Rolleyes
Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".
A ty masz jakies mp3 na dysku?
KISIEL napisał(a):Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".
Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.
Uroniłem łze przy Starless Karmazynowego Króla
Sobota napisał(a):Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.
'Kanały' w słuchawkach podczas wieczornego spaceru. Tekst mnie rozpierdala Wink .
Do tematu dodam jeszcze
Arrow Świetliki - Leżenie
Arrow Joy Division - Decades
Arrow The Doors - People Are Strange

..i sie przyznałem Wink

Nie zawracaj dupy, nie stój boso z kosą,
przecież nie ucieknę, nogi już nie niosą
warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
A to już Twoja i paru innych ziomków broszka. Tongue
KISIEL napisał(a):
warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
A to już Twoja i paru innych ziomków broszka. Tongue
Chwilę Ci to zajęło, ale warto było czekać.
Nie jestem moderatorem, aby siedzieć 24 na dobę na jakimś cieciowatym forum Surprised A że warto było czekać to oczywiste - niecodziennie można się jakiejś prawdy o sobie dowiedzieć. EOT
hmmm... co do płakanoie przy piosenkach to zdarza mi sie to ale żadko zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark" a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi" Confusedhock:
Tenshirock napisał(a):a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi" Confusedhock:
Хэй ла-ла-ла-лай,
Ты не чакай, сюрпрызаў ня будзе.
Хэй ла-ла-ла-лай,
Ты не чакай, ты не чакай.
Świetny kawałek Smile . Traktuje ich zupełnie poważnie Wink
Płakałam przy piosence Jasona Wade'a - You belong to me. Wykonywał ją mój kumpel, tym samym zakańczając kolejny etap w życiu. Może dlatego wywarła na mnie takie wrażanie.

balzac, z ciekawości przesłuchałam te 3 piosenki, słuchałam akurat późną nocą, gdy wokół panowała cisza, no i cóż chyba nie musze opisywać uczuć.
A tak na marginesie, skoro lubisz wieczorne spacery posłcuhaj Capercaillie - Ailein Duinn . Jak nie znajdziesz, moge podesłać. Często przy niej odpływam spacerując wieczorną porą.
Tenshirock napisał(a):"Tri Carapachi" Confusedhock:
A znasz rosyjski? Wiesz o czym on śpiewa?
Tenshirock napisał(a):zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark"

Ze mno jest to samo! Ale masz racje,tzeba sie wsłuchac
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14