10-22-2006, 02:20 PM
10-22-2006, 03:23 PM
Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".
10-22-2006, 03:46 PM
A ty masz jakies mp3 na dysku?
10-22-2006, 03:54 PM
KISIEL napisał(a):Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
10-22-2006, 07:46 PM
Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.
10-22-2006, 08:03 PM
Uroniłem łze przy Starless Karmazynowego Króla
10-22-2006, 08:30 PM
Sobota napisał(a):Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.'Kanały' w słuchawkach podczas wieczornego spaceru. Tekst mnie rozpierdala

Do tematu dodam jeszcze

..i sie przyznałem

Nie zawracaj dupy, nie stój boso z kosą,
przecież nie ucieknę, nogi już nie niosą
10-27-2006, 04:43 PM
warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.A to już Twoja i paru innych ziomków broszka.

10-27-2006, 05:10 PM
KISIEL napisał(a):Chwilę Ci to zajęło, ale warto było czekać.warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.A to już Twoja i paru innych ziomków broszka.
10-27-2006, 09:22 PM
Nie jestem moderatorem, aby siedzieć 24 na dobę na jakimś cieciowatym forum
A że warto było czekać to oczywiste - niecodziennie można się jakiejś prawdy o sobie dowiedzieć. EOT

10-28-2006, 01:05 PM
hmmm... co do płakanoie przy piosenkach to zdarza mi sie to ale żadko zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark" a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi"
hock:

10-28-2006, 01:13 PM
Tenshirock napisał(a):a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi"ĐĽŃĐš На-На-На-НаК,hock:
Đ˘Ń Đ˝Đľ ŃакаК, ŃŃŃĐżŃŃĐˇĐ°Ń Đ˝Ń ĐąŃдСо.
ĐĽŃĐš На-На-На-НаК,
Đ˘Ń Đ˝Đľ ŃакаК, ŃŃ Đ˝Đľ ŃакаК.
Świetny kawałek

10-28-2006, 01:26 PM
Płakałam przy piosence Jasona Wade'a - You belong to me. Wykonywał ją mój kumpel, tym samym zakańczając kolejny etap w życiu. Może dlatego wywarła na mnie takie wrażanie.
balzac, z ciekawości przesłuchałam te 3 piosenki, słuchałam akurat późną nocą, gdy wokół panowała cisza, no i cóż chyba nie musze opisywać uczuć.
A tak na marginesie, skoro lubisz wieczorne spacery posłcuhaj Capercaillie - Ailein Duinn . Jak nie znajdziesz, moge podesłać. Często przy niej odpływam spacerując wieczorną porą.
balzac, z ciekawości przesłuchałam te 3 piosenki, słuchałam akurat późną nocą, gdy wokół panowała cisza, no i cóż chyba nie musze opisywać uczuć.
A tak na marginesie, skoro lubisz wieczorne spacery posłcuhaj Capercaillie - Ailein Duinn . Jak nie znajdziesz, moge podesłać. Często przy niej odpływam spacerując wieczorną porą.
10-28-2006, 02:07 PM
Tenshirock napisał(a):"Tri Carapachi"A znasz rosyjski? Wiesz o czym on śpiewa?hock:
10-28-2006, 02:17 PM
Tenshirock napisał(a):zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark"
Ze mno jest to samo! Ale masz racje,tzeba sie wsłuchac