Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Noo, faktycznie wstyd. Ja bym się na twoim miejscu zapadł pod ziemię

nie placze przy piosenkach...no chyba ze pare kropelek kapiacych z oczu mozna nazwac placzem

...smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Metallica-Nothing else metters

A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro

ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, 
tak mi przykro...
Yogurt napisał(a):ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, 
tak mi przykro...
Podać chusteczkę?
balzac napisał(a):A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro
Nie tylko Tobie. Ta pieśń to jakby tragiczna, samospełniająca się przepowiednia. Maleńczuk jest chyba jakimś wieszczem.

[/quote]
Przy piosence jeszcze nie płakałem

Ale jak słysze "November Rain" Gunsów, to mi aż ciary przechodzą

szczególnie przy koncówce.
A mnie kurde przy Anathemie łapie.Chociaż to raczej kwestia..ekhem..a kit Wam do tego

.
Ja ostatnio płakałem przy coverze "Blue" od Ten Masked Men...

jeszcze (?) nie płakałem przy żadnej piosence ale solówka z Old L.A. Tonight Ozziego chwyta za serce

Tuomasss napisał(a):Yogurt napisał(a):ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, 
tak mi przykro...
Podać chusteczkę?
poproszę...
a prawdziwym wyciskaczem łez jest Sapphire (by Redemption of course)...

Plakac to nie ale przy wielu sie wzruszylem np.
"Wish Tou Were Here" Pink Floyd z Live 8
"Can't Go On" Whitesnake'a z "SIT"
"Acronym Love" Riverside
"Through Her Eyes" Dream Theater
"I Just Want You" Ozziego
"Wonderful Tonight" Claptona
"Litle Girl Blue" Janis Joplin
"In My time Of Need" Opeth
i wiele innych
Black Sabbath- Changes
poza tym na płacz zbiera się gdy tylko włączam mtv albo vive, i bynajmniej nie ze wzruszenia...

Troche EMO temat...
Płakać to nie płakałem, ale smutnawo mi sie robi czasami, ostatnio to podczas oglądania teledysku Brainstorm - Thunder Without Rain, ni wim czemu ale coś dziwnego w tym jest

Ja będe płakał jak dzisiaj Argentyna przegra..
w rozumienu topicu - nie. owszem, plakalem przy muzyce, ale zawsze bylo to spowodowane jakims innym bodzcem.
natomiast takie zespoly dla mnie to 30 seconds to mars i deftones.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14