Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Noo, faktycznie wstyd. Ja bym się na twoim miejscu zapadł pod ziemię Laughing Tongue
nie placze przy piosenkach...no chyba ze pare kropelek kapiacych z oczu mozna nazwac placzemTongue...smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Metallica-Nothing else metters Embarrassed
A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro Crying or Very Sad
ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Embarrassed

tak mi przykro...
Yogurt napisał(a):
ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Embarrassed

tak mi przykro...

Podać chusteczkę?

balzac napisał(a):A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro

Nie tylko Tobie. Ta pieśń to jakby tragiczna, samospełniająca się przepowiednia. Maleńczuk jest chyba jakimś wieszczem. Wink [/quote]
Przy piosence jeszcze nie płakałem Surprised Ale jak słysze "November Rain" Gunsów, to mi aż ciary przechodzą Big Grin szczególnie przy koncówce.
A mnie kurde przy Anathemie łapie.Chociaż to raczej kwestia..ekhem..a kit Wam do tego Laughing Wink .
Ja ostatnio płakałem przy coverze "Blue" od Ten Masked Men...

Wink
jeszcze (?) nie płakałem przy żadnej piosence ale solówka z Old L.A. Tonight Ozziego chwyta za serce Big Grin
Tuomasss napisał(a):
Yogurt napisał(a):

tak mi przykro...

Podać chusteczkę?

poproszę...

a prawdziwym wyciskaczem łez jest Sapphire (by Redemption of course)... Wink
Plakac to nie ale przy wielu sie wzruszylem np.

"Wish Tou Were Here" Pink Floyd z Live 8
"Can't Go On" Whitesnake'a z "SIT"
"Acronym Love" Riverside
"Through Her Eyes" Dream Theater
"I Just Want You" Ozziego
"Wonderful Tonight" Claptona
"Litle Girl Blue" Janis Joplin
"In My time Of Need" Opeth

i wiele innych
Black Sabbath- Changes

poza tym na płacz zbiera się gdy tylko włączam mtv albo vive, i bynajmniej nie ze wzruszenia... Mad Crying or Very Sad Evil or Very Mad
Troche EMO temat...
Płakać to nie płakałem, ale smutnawo mi sie robi czasami, ostatnio to podczas oglądania teledysku Brainstorm - Thunder Without Rain, ni wim czemu ale coś dziwnego w tym jest Sad
Ja będe płakał jak dzisiaj Argentyna przegra..
w rozumienu topicu - nie. owszem, plakalem przy muzyce, ale zawsze bylo to spowodowane jakims innym bodzcem.
natomiast takie zespoly dla mnie to 30 seconds to mars i deftones.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14