Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
mi siezbiera na placz kiedy
ogladam vive (np. u ciułany gecik bleach)
jak slucham broken amy lee
w obudwoch przybadkach albo z ziewania albo ze smeichu Angry
Płakałem, tak... 2-3 razy, przy Connels- 74-75 to przez wspomnienia, związane z tym utworem, Round Here- Counting Crows, i Last Kiss, Pearl Jamu
O nie, nigdy
No i niestety ostatnio do listy takich songów dołączył Yesterday... eh...
a u mnie Lament Królów. Biedni jesteśmy na tym łez padole, nie?
super pytanie Angry ; kiedy miales pierwsza miesiaczke?jakiego kremu do golenia uzywa twoja stara?ludzie...
Creed - My Sacrifice (do dziś sie jeszcze zdaża)
Ajana napisał(a):Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing

No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
maharet napisał(a):
Ajana napisał(a):Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing

No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.

Posłuchajcie sobie "Bugs" Pearl Jam ;]
maharet napisał(a):

Laughing

Hallowed be thy name.
Ja jak tego słuchałem to wyłem z rozpaczy. Do śmiechu mi nie było... Evil or Very Mad
maharet napisał(a):No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
"Black Metal" bardziej zjebali
Scully napisał(a):a u mnie Lament Królów. Biedni jesteśmy na tym łez padole, nie?

Video do ,,LK" to KVLT TOTALNY!! Nie inaczej...

Ha,przyznam się ,że jak byłem gnojem to nie raz łzy cisnęły mi się do oczu podczas słuchania ballad ManOwaR. Szczególnie przy lirycznych fragmentach Achillesa,Master of the Wind(magia,kurva magia!) i przepotężnym,nieśmiertelnym ,,THE CROWN AND THE RING"(ten song to również największe ,,ciary" mojego żywota).

Scully napisał(a):
maharet napisał(a):No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
"Black Metal" bardziej zjebali

Nie inaczej,najbardziej plugawa profanacja jaką znam.Kill & desecrate!
Co racja to racja- ciary przelatuja przy tej piesni niesamowicie. W polaczeniu z video daje to niezwykly efekt.
Wstyd się przyznać ale mało się nie popłakałam przy piosence Enji" May It Be"....... Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14