balzac napisał(a):a dragi to syf
ani śladu dobra i zła
hmmm no niezgodze sie z tym bo jeżeli mówimy o marihuanie to jest ona lecznicza. Główne zastosowania medyczne marihuany to pobudzanie apetytu i uśmierzanie bólu u pacjentów cierpiących na nieuleczalne choroby, takie jak nowotwory lub AIDS. Jest także używana do łagodzenia symptomów jaskry oraz niektórych chorób neurologicznych â epilepsji, migreny, stwardnienia rozsianego i depresji dwubiegunowej.
Napisz maila do Tymona. Albo sms.
Zresztą to ogólnie o dragach było,
Tymon i Trupy - Dragi To Syf - kawałek tyż fajny.
O_o ale się dzisiaj najarałem!5 nabić poszło!
np. Baranki Boze - Narkomanskie scierwo
Cytat:O_o ale się dzisiaj najarałem!5 nabić poszło!
Juz jadą z tobą. Cała psiarnia z pomiechówka.
Hej! Paly tu ktoś marychułane?
Jeżeli pierdolone kutasowo leży blisko pomiechówka to możecie się zgadać i zjarać. Wasze fascynacje zostawcie gdzieś między kutasowem a pomiechówkiem, na forum nie wzbudzicie tym szacunku.
Balzac ty kurna nie czaisz bazy ziomek, normalnie za mało szalałeś na gwizdku i kitrałeś się za rampą. Jesteś za mało elo ema ziomuś. Wpadaj do mnie na zielone. Mam pięć gietów, takie nabicie styknie, żeby sie dobrze nastukać, kminisz?
Nie pij synu więcej to żarty Twoje będą lepsze, kminisz ziom?
balzac,cos sie taki upierdliwy zrobił:>
Spierdalajcie! Wszyscy!
Spierdalajcie!
Jestem pod wpływem ostatnich słów w filmie 'Wesele', są to słowa Wieśka.
Książę 2 napisał(a):czekam tylko jak banda metalczyn co w dupie była i gówno widziała ci napisze że to łajno
EDIT. No i juz się spóźniłem
popieram! Czemu wypowiadacie sie o czyms o czym macie gówniane pojęcie? Fakt, zajebistymi tekstami sypiecie, na czele z "masz za darmo",ze na sprobe ;PP i prosze bez pierdolenia typu, że nie trzeba cośtam, żeby cośtam innego. Bo w niektórych przypadkach właśnie trzeba.
A teksty typu "wolę się najebać" są żałosne.
Flame napisał(a):A teksty typu "wolę się najebać" są żałosne.
Teraz pierdolisz to samo, co tak skrzętnie krytykujesz powyżej. A skąd możesz wiedzieć, może akurat ktoś próbował i może mu bardziej odpowiada nachlanie się? Tak się składa, iż ja jestem tego przykładem. I to jest kwestia preferencji, więc nie próbuj udowadniać wyższości dragów nad alk, czy ktoś spróbował czy nie, bo wiadomo, że taka dyskusja jest gówno warta. Rzecz gustu i świadomego wyboru.