Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
bez brania mam wesoło

oj no nie badz pizda : >
hahaha korwa co ja pisze w ogole
hahahahaha
weź sie istman uspokój bo dostaniesz korwa wyrok za publiczne namawianie do narkotyków. wiesz ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu narkomanii i całe te bzdety
maladiec88 napisał(a):dlaczego tak sądzisz?
bo mam takie subiektywne odczucie, a to chyba wystarczy.
i piszac to abstrahowalam, od piwa, kawy i bog wie czego, co tam dalej jebiecie przez te 4 strony.
osobiscie wole wypic piwo niz wypalic lolka, przynajmniej mnie nie lapia jakies glupie banie.
tragedia dramat i ja pierdole
pierdol pierdol, tyle Ci zostalo.
i wystarczy mi do szczęścia
+1

Kiedys sporo tego palilam, tak 3 lata temu.
Teraz rzadko.
Do amfeteminy i innych jakos na szczescie nie doszlam. Patrzac na moich znajomych- wiekszosc pozostala na trawce, jakies tam male wyjatki poszly dalej.
A teraz mozecie po mnie pojechac

Miałem (jak pewnie wiecie) trochę styczności z różnymi dragami... Kiedyś trawa mi "wisiała"-ot kolejna używka... Co do właściwości destrukcyjnych przekonał mnie mój sąsiad (zmądrzał i już nie pali), który miał piękne zawiechy i paranoje po "ziółku". Do myślenia dało mi zdanie dziewczyny uzależnionej od amfy, która stwierdziła, że trawa to dopiero ryje beret i już jej nie pali :!:
Drugiej substancji też nie popieram, fajni ludzie przez nią marnują życie, ale niektórzy wyszli.
A tak na marginesie, to szokuje mnie jedno: jak na tym forum poruszamy taki temat, to większość jest przeciwna, a jak wejść na forum ćpunków i zapytać o ich ulubioną muzykę, to mamy prawie forum RMS... :?
A możesz przypomnieć kim byłeś w "poprzednim życiu" na tym forum?
Krzychun napisał(a):A możesz przypomnieć kim byłeś w "poprzednim życiu" na tym forum?
Ten podpis to stąd, że troszkę mi się w żywocie pozmieniało ( m.in. zwiałem z domu rodziców na swoje, ożeniłem się itp. drobiazgi)

Od dłuższego czasu mnie praktycznie na forum nie było, bo netu nie miałem... A dawniej kilka postów (i 1 obciachowy

) wypisałem jako Calmwater...I pomyśleć, że jeszcze się do tego przyznaję

pokaż zdjęcie żony z cyckami a nie farmazony pierdolisz
Książę napisał(a):pokaż zdjęcie żony z cyckami a nie farmazony pierdolisz
Niestety mam nieco inne kryteria doboru niż np. wokalista nieszczęsnego korna, więc raczej nie masz na co liczyć.
Ale może to złagodzi żal
http://www.madthumbs.com/
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19