Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Tuomasss napisał(a):Tylko wśród gejów czy wśród lesbijek też?
To był żart.
Cytat:w Dupie ByliŚcie i gównO widzieliŚcie

W PEŁNI SIĘ ZGADZAM.

Sam palę raz na miesiąc i tak od 4 lat.
Raz czy dwa sięgnołem po coś cięższego, I nic mnie to nie bawiło, wole maryche. Znam ludzi którzy biora w kanał dla nich raczej niema juz ratunku wiekszość z nich pizgała już od początku kompot. Jest faktem że poprzez maryche można wpaść w większy nałóg. ale nie jest to regułą. Z marychą jest tak jak z aklocholem można używać ale nie nadużywac.

I prosze o niewypowiadanie sie o narkomanach jesli sie ich nie zna. To że mijacie ich na dworcach to nie znaczy że wiecie o nich wszystko.

Wypowiedzi niektórych z was, sa gorsze niż te w Radiu Maryja.
...
wedlug mnie to jest takie gowno jakich malo nie wiem jak to mozna palic?(nie mowie ze sam czasami nie zapalilem ale to bulo baaardzo rzadko i dosc dawno)ludzie teraz jak sie idzi ulica to wiekszosc mlodych ludzi jet zjarana(nie mowie o innych narkotykach)i to w takim wieku ze masssakra ja w ich wieku nie wiedzialem jak smakuje papieros(a pale dosc dlugo)i co to jest alkohol.Jest taka piosenka(piosenka?niuech bedzie)hh o tytule tak smiesznym i niedorzecznym ze mnie kurwica strzela sie zwie "uciułany giecik" ehhh... Ja pamietam sylwestra 03/04 bylo 14 osob no i taki maly podzial czesc palaca to gowno a czesc pijaca(jak kazdy pozadny czlowiek na imprezie) no i powiedzcie przecierz w sylwestra byc najebanym to poezja na drugi dzien kacyk wszustko boli po pogo a po marichuanie?? hehehe Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing i co i tylko tyle
jesteŚ beznadzieJny STary
ja nie mam zdania. Nigdy nie palilem i chyba nie zapale. Moze to fajne jest ale po co mi to ...
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):jesteŚ beznadzieJny STary
znaczy ze co? ze ja jestem beznadziejny? dlaczego tak uwazasz?
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):jesteŚ beznadzieJny STary

pierwszy raz się z Tobą zgadzam Big Grin
Wiem,że temat jest stary ale tak sobie siedziałem i jadłem kolacyjkę,szukając lekkiego tematu co by mi do szamania pasował.Czytam,czytam i myślę że padnę ze śmiechu!Najlepszy tekst

Slayeroth napisał(a):"masz spróbuj, masz zadarmo"
Laughing Laughing HAHAHAHAHA Laughing Laughing Chyba ktoś się tu naoglądał za wielu filmów które to puszczają nauczyciele dzieciakom w podstawówce!Weź podejdz do dilera i powiedz żeby ci dał sztukę albo dwie za darmo.Chyba by cię śmiechem zabił.

Inne wypowiedzi też są niezłe."Co to za frajda brać coś co śmierdzi?" Laughing (czy jakoś tak).No jak dzieci z przedszkola...
raf667 napisał(a):Weź podejdz do dilera i powiedz żeby ci dał sztukę albo dwie za darmo
Generalnie o ile pamiętam, to bawiłem się przednio czytając te wszystkie wypowiedzi, jeszcze na starym profilu, przed banem. Swoją drogą miło byłoby gdyby wątek ożył. Chętnie poczytałbym opinie uzytkowników forum na ten zacny temat.
nie pale, pierdole
I tak nie ma jak Fernando za 3,70 Big Grin 8) KVLT
raf667 napisał(a):Wiem,że temat jest stary ale tak sobie siedziałem i jadłem kolacyjkę,szukając lekkiego tematu co by mi do szamania pasował.Czytam,czytam i myślę że padnę ze śmiechu!Najlepszy tekst

Slayeroth napisał(a):"masz spróbuj, masz zadarmo"
Laughing Laughing HAHAHAHAHA Laughing Laughing Chyba ktoś się tu naoglądał za wielu filmów które to puszczają nauczyciele dzieciakom w podstawówce!Weź podejdz do dilera i powiedz żeby ci dał sztukę albo dwie za darmo.Chyba by cię śmiechem zabił.

Inne wypowiedzi też są niezłe."Co to za frajda brać coś co śmierdzi?" Laughing (czy jakoś tak).No jak dzieci z przedszkola...

Tak to jest jak młodzi zbuntowani gimnazjaliści
powtarzają stereotypowe opinie albo slogany z pełnych mitomanii filmików puszczanych w szkołach Angry

Poza tym,twierdzenie,że marihuana jest zła,bo to wstęp do cieżkich,jednocześnie obrzucając błotem teorie,żę nazywnie marihuany używką to bzdura bo to też narkotyk(a własnie tacy ludzie nie siegają po coś cieżkiego bo lubią zajarać ale od narkotyków sie trzymają z daleka)
No i tez moznaby powiedzieć,ze po co pić alkohol,przecież sporo osób skonczy pijąc denaturat i borygo Laughing
raf667 napisał(a):Czytam,czytam i myślę że padnę ze śmiechu!

popieram jesteście tak śmieszni że aż żałośni :/
No trzeba rozruszać temat:

Palę 54 razy dziennie i czuję się świetnie.Wprawdzie mam zaniki pamięci i łapią mnie zawiechy ale to chyba od nadmiaru nauki.Absolutnie nie jestem uzależniony,pale bo chcę.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19