Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
balzac napisał(a):kamil dla Ciebie tłusty czwartek się skonczył 
to był zajebisty czwartek

wjebałem 4 pączki z adwokatem i sie najebałem
co za rym ;>
Necro Desecrator napisał(a):Jeszcze powiedz, że prowadzisz bloga, piszesz wiersze,posiadasz ,,kocią naturę",a picie kawy ma dla ciebie wymiar niemalze metafizyczny. Zabij sie podczłowieku
nie wolno ci tak mowić
Kamil-Reloaded napisał(a):balzac napisał(a):kamil dla Ciebie tłusty czwartek się skonczył 
Jak byłeś w robocie to Cie co 20 minut łamali i ładowali?
Otter napisał(a):Jak byłeś w robocie to Cie co 20 minut łamali i ładowali?
kurwa i po chuj go prowokujesz
już widzę jak tamten zacznie tworzyć swoje chujowe pojazdy i nie wiem kto będzie chciał to czytać
Otter napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):balzac napisał(a):kamil dla Ciebie tłusty czwartek się skonczył 
Jak byłeś w robocie to Cie co 20 minut łamali i ładowali?
Sobota, wiesz juz po co regulamin ? :>
na normalnym forum taki post byłby skasowany a autor dostałby ostrzeżenie albo by go nawet wyjebali. Z drugiej strony RMS jest wyjątkowym forum, bo gdzie indziej mozna znaleźć tak zajebiste i wyrafinowane posty jak tutaj, ale prawda jest taka ze co za duzo to swinia nie chce.
Otter, jestem bezrobotny wiec spierdalaj

Cytat:na normalnym forum taki post byłby skasowany a autor dostałby ostrzeżenie albo by go nawet wyjebali
Kamil ciesz sie że to forum nie jest normalne gdyż w innym przypadku pierwszy byś bana dostał.
nie tylko ja

prawdopodobnie wszystkich by wyjebali w sekunde

Dla tego przestań pieprzyć na regulamin, bo po prawdzie nikt cię nie zmusza by tu siedzieć.
mal napisał(a):Zależy od sytuacji, można zajarać i iść do klubu, dobrze się bawić, albo zamknąć się w domu i oddać formie jakiejś twórczej aktywności.
I spoko, wiesz swoje,
Popadanie w stereotyp, że po gandzi nikt nie ogarnia co się dzieje wokół, a wszyscy gadają o głupotach - inaczej zachowują się na zjarce ludzie normalni, a inaczej banda 13-latków pod blokiem.
Brałaś sama czy brali znajomi?
Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach
cichaj, próbuję nawiązać dialog a później wiesz, no nie wiesz ale wiesz
Necro Desecrator napisał(a):Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach
Odpierdol się :F , masz coś do rozciągniętych swetrów piewco stali :? ?
:F
sorry,ale na zdjeciach wygladasz wlasnie na taki okaz
Wiem i mi z tym dobrze. Opinie na moj temat i mojej osoby wypowiedziane przez true orędowników stali na podstawie paru fotek mają dla mnie takie znaczenie ,że ho ho.
myślę, że mają, i to spore
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19