Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Z czego to wnioskujesz sherlocku ?

EDIT:

Prawdopodobnie z tego ,że odpowiedziałem na twojego posta ktory był odpowiedzią na mój w swoim rodzaju żart. Zgadza się ?
już nie płacz
już nie płacz
Necro Desecrator napisał(a):Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach
Powiedział nosiciel skór i lateksu.
Idź Balzac na jakiś zlot motocyklistów i wyzwyj kogoś bo nosi skóry Wink
Motocykliści to chóje Mr. Green
Zoltan napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach

Ile razy ruchałeś w minionym roku ?
Już pomijając tak oczywiste sprawy jak ilość zaruchań twojej mamy, zaruchałem dużo, ale niestety, jest to tylko kropla w morzu w porównaniu do ilości twoich rękoczynów nad tekstami kórwina Sad
Zoltan napisał(a):
Aha no i nie wiem czy wiecie ale pomiedzy przypadkiem opisanym przez Balzaca a tym opisanym przez ND jest taka różnica jak miedzy Ksieciem z arystokracji a ksieciem krzysztofem
ach, ale jesteś super.
Dałeś już żreć świniom?
Flying Corpse napisał(a):Idź Balzac na jakiś zlot motocyklistów i wyzwyj kogoś bo nosi skóry
Flying Corpse napisał(a):Aha no i nie wiem czy wiecie ale pomiedzy przypadkiem opisanym przez Balzaca a tym opisanym przez ND jest taka różnica jak miedzy Ksieciem z arystokracji a ksieciem krzysztofem

Co ty pierdolisz?
Cytat:Brałaś sama czy brali znajomi?
Cytat:Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach

Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Pogoda się klaruje, wyżyjcie się, idźcie pobiegać na podwórko z kolegami, o ile ich macie.
Książę napisał(a):ach, ale jesteś super.
Dałeś już żreć świniom?
No dzieki,ze mi przypomniałeś o tej paczce z żarciem dla Ciebie,jeszcze nie wysłalem,bo nie dałes adresu.
mal napisał(a):Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Pogoda się klaruje, wyżyjcie się, idźcie pobiegać na podwórko z kolegami, o ile ich macie.
Zamiast popadać w paranoję odpowiedz na moje pytanie
mal napisał(a):Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Taki jest sens ich egzystencji na tym forum. Pojazdy, próby pojazdów, reakcje innych, lole - słowem forumowe życie.
A co do Twoich postów w tym jakżę kontrowersyjnym temacie - oni węszą jakąś pozerkę, dlatego zaczepiają, mamią i wabią.

Do tego jeszcze wychodzisz poza RMS'owy schemat [Obrazek: emoA5notsofast.gif]

Podsumowując:
Kamil-Reloaded napisał(a):BANDA CHUJA,

Mr. Green
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19