Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Nie ma sensu rozmawiac o uzywkach z kims, kto uzywa slowa 'branie' mowiac o paleniu. Chyba ze o tym z jakiego regionu jest najlepsza kawa..
tutaj to w ogóle bez sęsu jess
Tak czy owak zapraszam na priva, czy jak tam.
Najchętniej na maila, czy tam na gg w końcu.
mi tam się nie chce wracać do tego tematu, bo podejmowałem już kiedyś tu dyskusję.
Podsumowując - z księżmi nie rozmawiam o seksie.

Cytat:No dzieki,ze mi przypomniałeś o tej paczce z żarciem dla Ciebie,jeszcze nie wysłalem,bo nie dałes adresu.
chuj ci między cyce korespondencyjny urku
Książę napisał(a):mi tam się nie chce wracać do tego tematu, bo podejmowałem już kiedyś tu dyskusję.
Podsumowując - z księżmi nie rozmawiam o seksie.
Blah, myślę że właśnie oni mają na ten temat najwięcej do powiedzenia Tongue
Książę napisał(a):
Cytat:No dzieki,ze mi przypomniałeś o tej paczce z żarciem dla Ciebie,jeszcze nie wysłalem,bo nie dałes adresu.
chuj ci między cyce korespondencyjny urku
Mam rozumieć,ze w kwestii charytatywnej działalności "dokarmianie pariasów stolicy" prześcignęła mnie konkurencja tj. śmietnik przed blokiem ? No tak jak bawisz sie tam z kolegami w rozwalanie monitorów od kompa to i prędzej czy później mogłeś wpaść na pomysł,żeby przy okazji poszukac jedzenia. Robisz postępy
ten jaki szpieg korwa
Cytat:ze czasami trafiałem na takie chemiola ,ze siedziałem i myślalem ,że jestem oddzielony od świata kopuła.

Nie ma czegoś takiego jak 'chemiczny skun', psychochemiol maczany w lsd [poza tym taki ciekawy niuans - lsd rozkłada się w temperaturze 40st c] czy w heroinie [masz czilałt], albo z koksem [bo masz wrażenie, że tym razem baka Cię wystymulowała] itepe. Ba, nie ma też 'skuna' z dodatkiem domestka, eteru, ani mieszanego z dosią, to wszystko względy ekonomiczne, nie ma najmniejszej potrzeby maczać ziółka w różnych, różniastych specyfikach, a susz sam w sobie może być delikatniejszy lub mocniejszy w zależności od fachowości uprawy, tak czy owak różnice nie są kolosalne.
Są natomiast różne odmiany konopii z różną ilością substancji psychoaktywnych, stężeń delta-8-thc, delta-9-thc, ale i taknajistotniejszy jest s&s, czyli tak jak niżej, kwestia towarzystwa, nastróju, miejsca i Twojego nastawienia do substancji.

Skun/zioło dopieszczane chemią to mit.
A sama nazwa "SKUN" była używana dla konopii z dużą zawartością delta-9-thc, teraz się przyjęło, że terminem "SKUN" okraszamy chemiczne zioło.

Cytat:Ogolnie ganja mnie muli, rzadko mi sie zdarzały jakies mega pozytywne fazy, cześciej mam wrażenie odizolowania od świata, stania z boku.

Złe towarzystwo/nastrój/miejsce/nastawienie, albo kwestia pierwszych jarań, faza zabijająca w Tobie chęć do rozmowy, zdajesz sobie sprawę, że gorzej Ci się układa myśli, albo masz taki ich potok, że nie mozesz wyłuskać nic konkretnego - zamykasz się, nie bierzesz udziału w dyskusji, dochodzi wrażenie stania z boku. Imo dopiero później się jakoś wyrównuje, ba, człowiek łapie monstrualne flow, poza tym jak to psychodelik - różnie wpływa na poziom empatii, poczucie jedności z ludźmi itd.

Nie zachęcam zresztą, mówię jak to wygląda z wlasnego doświadczenia, haha.

Cytat:Nie ma sensu rozmawiac o uzywkach z kims, kto uzywa slowa 'branie' mowiac o paleniu.

Myślałam, że motyw z braniem/paleniem to prowokacja.
mal napisał(a):Tak czy owak zapraszam na priva, czy jak tam.
okey, no to ciach
Cytat:okey, no to ciach

Słowo rzucone na wiatr?
Nic nie dostawszy Big Grin
Ciach czyli ucinam. Pas.
Ale... w sumie... no może...
mal napisał(a):Tak czy owak zapraszam na priva, czy jak tam.

Eh, czyli jestes tu tylko w wiadomym celu
worry napisał(a):nie pale trawki już rok m.in. dlatego że szkoda mi już na nią kasy wole kupić paczkę szlug i się zjarać

i dlatego nie widzę sensu kontynuowania tematu
i tak Milka jest zajebista Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19