eee tam...starego skladu i tak nic i nikt nie przebije....
E tam dupy jesteście...

Nowe pioseneczki Axla są fajne, a w szczególności 'The Blues'
A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów na jakieś "Puk, puk, pukam do nieba bram..."
Żenada :/

Podobna żenada to Sweet Child w wykonaniu Sheryl Crow... A raczej nie żenada.. profanacja

Masz prawo to lubić

tyle że dla mnie ta piosenka jest nietykalna i nie powinna podlegać przeróbkom na żaden inny rodzaj muzyki

Genialna była taka jaka była, a bez solówki Slasha i charakterystycznego zachrypniętego zawodzenia "Where do We go?" na końcu nie ma (IMO) swojego uroku...
3ld4r napisał(a):A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów na jakieś "Puk, puk, pukam do nieba bram..."
Żenada :/ 
To nie byla "jakas idiotka" tylko Martyna Jakubowicz a piosenka byla z nowej plyty "tylko Dylan"...
a co do Sheryl Crow to w sumie nie slyszalam tego...ale znajomy jej slucha to sie spytam czy ma jej wersje...
a propo coverow...dla mnie osobiscie najwieksza masakra bylo zaspiewanie "knockin..." przez panne Avril (ale nie rozwijajcie znow jej tematu bo beda offtopy i Dzemik bedzie sie znow wkurzal)
velvetova napisał(a):To nie byla "jakas idiotka" tylko Martyna Jakubowicz a piosenka byla z nowej plyty "tylko Dylan"...
Jak ją zwał, tak ją zwał... Mnie jak cholera się to nie podobało :?
3ld4r napisał(a):A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów
albo jesteś tak głupi, albo udajesz.... "Knocking..." to utwór niejakiego Boba Dylana

[/b]
Spokojnie, spokojnie... I Dylan i Guns'n'Roses to śpiewali :?