Weź przestań

ta piosenka, to jakiś żart w wykonaniu Axla. Najgorszy utwór w całym dobytku GN'R.
The Stig napisał(a):A co sądzicie o piosence "My World" ? Bo ja sądze że utwór ten to perełka GN'R. Sam osobiście sie zszokowałem gdy skończeniu się You Could Be Mine pierwszy raz usłyszałem My World.
qpa, przynajmniej w porównaniu z YCBM, czy dowolną piosenką z Appetite ;P
Nie chcemy ich tu, Axl powiedzial ze nie bedzie gral dla Polakow i Zydow, wiec niech sie wali!
</debil>
a chĎ
j z Polakami i Zydami

Już widze jak ten koncert dochodzi do skutku. To że się odbędzie jest tak samo pewne jak wydanie chińskiej demokracji w marcu. I powtórze po raz n-ty: dziwie się że kogokolwiek to jeszcze obchodzi.
O, znowu wydają tę płytę. Wydają ją od kiedy mam internet - czyli gdzieś od 97.
Coś mi sie w to wierzyć nie chce, że tu przyjadą
A jesli tak, to byłoby super 8)
Byłoby super gdyby przywitali Polaków tak jak Marduk
Cytat:Agencja koncertowa Odyssey z przyjemnością może potwierdzić, ze będzie wyłącznym organizatorem jedynego w Polsce w 2006 roku koncertu zespołu.
To te same gnoje które m.in tak pięknie zorganizowały w Polsce koncert Judasów.Tak więc fani G'n'R czujcie się jakbyscie juz byli na tym koncercie.Prędzej mi kaktus na naplecie wyrosnie

jakbym mial takiego Axla ogladac to zdecydowanie wole zachowac ich w dobrej pamieci (tak, lubie Gn'R

) i dac sobie spokoj.