Życzyłbym sobie, by na Śląsku grały ciekawsze zespoły, niż podupadli i będący obecnie już jedną wielką parodią Gunsi.
Nie wiem, czy już w temacie się wypowiadałem, ale jeśli nie to napiszę, że kiedyś bawiło mnie kilka kawałków - głównie z "Use Your Illusion", ale teraz od kilku lat zupełnie do nich nie wracam. Nie czuję potrzeby.
(qrwa... wyedytowałem tego posta przez przypadek.. :/)
No i co? Zagrają jednak dla 'polaczków'? Ja powiem dziękuję i niech wracają do swojej 'ameryczki'... heh...
szanowny moderator Kamael napisał(a):...za te offtopy to ja Was kiedyś zamorduję, myślicie, że nie mam lepszych zajęć niż ciągłe usuwanie? metallgirl i MaFFej - na pm.
Dobra Kam... wyluzuj. Dzięki nam masz jakieś zajęcie

.
Kamael: jestem wyluzowany ;P, no ok - może wtedy nie byłem ;D.
Może pojadę, ale szczerze mówiąc szkoda mi kasy, żeby oglądać resztkę starego składu. Wolałbym się znaleźć na Velvet Revolver.
Na koncert Velvet Revolver mógłbym pójść tylko po to, by zobaczyć Slasha i Duffa. A jak widze tego anorektyka i narkomana Weilanda, to mi się źle robi. Zupełnie nie pasuje do tego składu

A tu się ktoś dalej czepia za domniemany tekst, że "nie zagrają dla polaków i żydów". Tia ,już widzę jak ktoś coś takiego powiedział
Swoją drogą to eh ,gdyby VR przyjechało...

A tak? :/
Tutaj, to jeszcze jest spokuj

Na Onecie ostro jadą z komentarzami na ten temat, aż mnie krew zalewa od tych tekstów

Na onecie zawsze są debilne teksty :/ Ciekawe jak to będzie z tym polskim koncertem ,dalej mnie to zastanawia

Zobaczymy jak to będzie. Jestem dobrej mysli, że ten koncert sie odbędzie

Tylko problemem mogą być ludzie, którzy dalej wierzą w te brednie.
Problemem może być zła organizacja albo jakieś durne uprzedzenia, często się u nas z tego powodu nie odbywają koncerty. Parę miesięcy temu szlag mnie trafił, że nie będzie Testamentu na Metalmanii, a niedawno odwołali występ Dark Funeral, który się zajebiście zapowiadał

No pięknie ładnie, ale kiedy będzie do ciężkiej cholery? Nie jestem wielkim fanem G'n'R, ale z czystej ciekawości chciałbym tą płytkę usłyszeć, żeby przekonać się co jest warty sam Axl po tylu latach.