09-21-2005, 07:17 PM
Własnie sie tego najbardziej obawiam, że płyta może być dużo słabsza od starych płyt
, ale Axl jest profesjonalistą i wieże w niego i zespół, że jednak dadzą z siebie wszystko by płyta była równie dobra jak poprzednie
8)

gofer24 napisał(a):(Pewnie mnie teraz skrytykujecie) ale ja jakos wiele o tym zespole nie wiem, podoba mi sie ich kawalek "Welcome to the Jungle" (jest on w GTA SA ;])niebede cię krytykował bo jestem na podobnym poziomie jak ty, no może znam 7 kawałków bo mój brat zostawił kiedyś jakąś składanke i se posłuchałem
aXe Rose napisał(a):To poznajcie więcej, bo naprawdę warto.
gofer24 napisał(a):(Pewnie mnie teraz skrytykujecie) ale ja jakos wiele o tym zespole nie wiem, podoba mi sie ich kawalek "Welcome to the Jungle" (jest on w GTA SA ;])I dlatego jest to moja ulubiona gra
metallgirl napisał(a):heh...strasznie mi jakiegos latynosa przypomina![]()
metallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownamHehe, a ja je umiem zagrać![]()
![]()
![]()
heh...solo slasha z godfathera wymiata...![]()
napisane,po to,zeby bylo cos na temat![]()
metallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownam![]()
![]()
![]()
aXe Rose napisał(a):Ja sie nie chwale,ale tez potrafie...nawet na akustykumetallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownamHehe, a ja je umiem zagrać![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
metallgirl napisał(a):Nie chcę się czepiać, ale na akustyku się tego NIE DA zagraćaXe Rose napisał(a):Ja sie nie chwale,ale tez potrafie...nawet na akustykumetallgirl napisał(a):A mozesz przeslac ta fotke,czy tu ja wkleic?...chetnie porownamHehe, a ja je umiem zagrać![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
![]()
Hmm...moze nie wyglada jak latynos...ale hmm...no wogle jak jakas inna osoba...nie ten sam slash,ktorego zazwyczaj widzimy na zdjeciach,w gazetach itd...
A propo...moze wie ktos skad jest ta fotka,czy kiedy byla robiona![]()
P.S. Moze ja sie nie znam,ale uwazam,ze wyglada troche buracko na tym zdjeciuhock: ...(tak sobie glosno mysle)