Batman Forever napisał(a):ksionrze zapraszam na pojedynek (online heh) w szachy - chce zobaczyc jak moja królówka rucha twojego króla
kamil gra w szachy tylko online, bo w realu boi się bicia nawet figur
z toba nie zagram w realu, bo jebie ci z geby jak z chaty szamana, dlatego też jedyna opcja by ujrzec twojego wyruchanego króla to sieć.
ze mną nie zagrasz przede wszystkim dlatego że mnie nie wpuszczą do ośrodka w którym aktualnie przebywasz. Więc zasadniczo pozostaje ci tylko gra z obślinionymi strażnikami (oczywiście w zamian za udostępnianie im swojej groty nestle), ew przez net jak akurat uda ci się przechytrzyć tego chłopaka po lobotomii i dostać do komputera. A wiem że ci się nie udawało.
niestety czas pomiędzy imprezami na które możesz wyskoczyć w swoich skórzanych pantalonach i siatkowych koszulach musisz wypełniać sobie sam, nie licz na moją pomoc
Batman Forever napisał(a):fucking loser
średnio mnie i podejrzewam resztę interesuje co robi twój tatuś jak wskakuje ci do łóżeczka w nocy
twoje teksty sa wypalone jak twoja stara w klubie błękitna ostryga
Batman Forever napisał(a):twoje teksty sa wypalone jak twoja stara w klubie błękitna ostryga
to jest autodiss ciemny rycerzu
a co, polubiłeś grę w szachy bo wtedy nie jesteś jedynym gońcem w okolicy?
autodiss ? co to kurwa jest ?
Batman Forever napisał(a):autodiss ? co to kurwa jest ?
osiągnałeś 0,8 vomitora. Gratuluję.
"Jak trafiłes na to korwa forum?"
Chciałam zaimponować wiedzą o zespole tool, stare to czasy.
Batman Forever napisał(a):ksionrze zapraszam na pojedynek (online heh) w szachy - chce zobaczyc jak moja królówka rucha twojego króla
dawaj kamil. może być ciekawie. akurat jestem chory i pewnie jutro znów będę się nudził nie idąc do roboty.
chciałem by to królówka ksionrza została wyruchana, ale skoro tak pragniesz dostac wpierdol od mojej hordy to prosze bardzo - tylko powiedz kiedy wyczołgasz sie z łozka do kompa.
Przecież ty w szachy nie umiesz grać