Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak trafiłes na to korwa forum?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Batman Forever napisał(a):ja w przeciwienstwie do ciebie nie miewam bliskich kontaktów z rodziną
no fakt, brat zbierał się żeby się do ciebie przyznać ze dwa lata
kamil jakie napinki strzela. Ja pierdole sie kozak się zrobił przez internet. A te psy to chyba jakiś twój czuły pkt ? jakieś niespełnione fantazje ? bo napierdalasz o nich non stop tak jak keltuz o penetracji odbytów.
^ oho, zabolało
Nie.
Axel napisał(a):kamil jakie napinki strzela. Ja pierdole sie kozak się zrobił przez internet. A te psy to chyba jakiś twój czuły pkt ? jakieś niespełnione fantazje ? bo napierdalasz o nich non stop tak jak keltuz o penetracji odbytów.

To, że ty czujesz sie spełniony dzieki swojej suce, nie znaczy, że inni mają się czuć podobnie jak ty. Po prostu mi żal tego pieska, gdy widze jak go bierzesz od tylca... gdyby suka ujeżdżała ciebie to pewnie nie martwiłbym sie tym, bo piesek miałby dobrze, no i przy okazji ty miałbys poczucie ze nie jestes juz dziewcą. Połączenie dobrego z pożytecznym jak najbardziej udane
[Obrazek: 12lr0.png]
skończ już nędzniku w obsranej kołdrze poczęty
To, że ty skończyłes jak nędznik w obseranej kołdrze, nie znaczy, że inni mają skończyć jak ty.
Powiem tak, jak na razie to tylko ty o psach pierdolisz cały czas i jako jedyny facet(choć do końca pewne to nie jest) na forum masz zdjęcie innego faceta na profilu. Zastanów się lepiej nad sobą.

A teraz !

kamil wypierdalaj. Tylko nie rzucaj kolejnym czerstwiakiem na odchodne
kurwa ja bym śmiecia zpierdolił za takie coś
raf667 napisał(a):kurwa ja bym śmiecia zpierdolił za takie coś

ty tylko spierdalać potrafisz
Co ta nasza klasa robi z ludzmi.
Fakt, Nasza-Klasa to jakaś piekielna filia w internecie. Tongue
Pandemonizer jestes żołnierzem aqula ?
a może jestes jego starą ?
a może ty to ten pies ?
Batman Forever napisał(a):ty tylko spierdalać potrafisz

jak kiedyś będziesz miał zamiar wpaść do wawy lub gdzieś w te okolice to daj znać ok ? =]
chcesz mnie zbić ? [Obrazek: 12lr0.png]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23