Batman Forever napisał(a):na plan
opowiedz nam cóż tam ciekawego robiłeś?
Cytat:w skrócie to można powiedzieć tak: ja jestem kozacki, reszta to lamusy haha
to ze wpierdalasz fasolke z tesco nie czyni cie wielkim
jankier napisał(a):Batman Forever napisał(a):na plan
opowiedz nam cóż tam ciekawego robiłeś?
ja byłem batmanem, a twoja stara Alfredem
a twoja stara znowu armatą?
to już było - odpadasz z gry i idzesz do kąta
pewnie, że było. przecie to już legenda. zastanawia mnie jednak po co wróciłeś. nie udało ci się dostać 666 ostrzeżeń, to teraz kolekcjonujesz bany?
chciałem zobaczyc co słychac u was
a ja bym chcial uslyszec co u ciebie widac
nowe spodnie skórzane Versace za 1300 zł
kurwa jakim to trzeba byc fletem zeby uzywac przeciwko samemu sobie pojazdow, ktore zreszta wymyslil ktos, z kim wlasnie prowadzi sie dyskusje
takie rzeczy tylko w erze
Tomash napisał(a):Batman Forever napisał(a):zapomniałas dodac ze twoja stara spłodziła Kelly Family
7/10, dobre 
jeśli to jest dla ciebie dobre, to nie chciałbym być z tobą i twoimi koleżkami jak sypiecie jechaneczkami, bo atmosferka musi być pewnie podobna jak na planie "Graczyków"
co do samego Stiga: moja mama nikogo nie spłodziła, to że ma więcej testosteronu niż ty będziesz kiedykolwiek miał, nie znaczy że jest tym czym ty będziesz chciał być a nigdy nie zostaniesz, i że jest w stanie robić rzeczy które ty byś bardzo chciał choćby potrenować, ale nigdy ci się nie uda. A w wypadku gdyby chodziło ci przypadkiem o starego, ale literówka ci się trafiła, to mój może z zespołów spłodził Kelly Family, nie pytałem. Za to twojemu udało się spłodzić zupełnie inny, znacznie barwniejszy zestaw zespołów i to w jednym tylko osobniku.
ksionrze zapraszam na pojedynek (online heh) w szachy - chce zobaczyc jak moja królówka rucha twojego króla