Oho , siły wyższe ! Całuję rączki , pucuję buciki , kłaniam się nisko . postanawiam poprawę i proszę Moda o rozgrzeszenie .
A na serio , postaram się uspokoić...tylko teraz patrząc na to co napisałem , boję się gdy to zobaczy książę

Może będzie zabawnie...
ShaunMorgan1396 napisał(a):Oho , siły wyższe ! Całuję rączki , pucuję buciki , kłaniam się nisko . postanawiam poprawę i proszę Moda o rozgrzeszenie .
Widzisz, jak chcesz, to potrafisz.
ShaunMorgan1396 napisał(a):A na serio , postaram się uspokoić...
Spoko, biorę poprawkę na Twój wiek, tylko odpuść sobie jechanki na starych, bo to mi się nieodłącznie kojarzy z jednym typem, który tu już z pół tuzina banów dostał...
Cóż...już gdzieś tam napisałem że koniec z trollingiem . pół tuzina banów... KelThuz albo Stig
SKad ty taki zorientowany? Czyzbys byl jednym z legionu tych lizodupów-wypizdków, ktorzy dostali juz tutaj setki razy bana nie za chamstwo, a za niedorozwój?
Jeśli chodzi Ci o to , że jest to czyjeś drugie konto , muszę wprowadzić cię w błąd . Jestem nowym użytkownikiem , a wiedza o zachowaniu pewnych osób pokroju Kela wiem ze starszych tematów . Kiedy jeszcze nie został zbanowany . Jeśli uważasz mnie za jednego z
Cytat:lizodupów
to jesteś troszkę dziwny . Ponieważ chcę być miły i nie podpadać Moderatorom .
ShaunMorgan1396 napisał(a):muszę wprowadzić cię w błąd
Że co proszę ?
Chodzi o to , że napisałem "Cię" z małej litery? Wybacz . A jeśli chodzi o to , że nie rozumiesz tekstu to powiem to w twoim języku - nie jestem zadnym kurwa pierdolonym wyjebanym w dupę stigiem , kelthuzem czy innym pierdolonym chujem...no.
Niezły jest. Coś na miarę "o czym ty talking" Stiga.
szon, co umiesz ugotować na obiad?
Cytat:Czym kurwa , granatem?!
nie kurwa, RPK-74.
Hahahaha widzę że wy tu się nigdy nie nudzicie i zawsze znajdzie się czas na miłą konwersację w doborowym towarzystwie

Książę , dziwne pytanie ...nic . Umiem śniadanko zrobić .
a co umiesz na śniadanko zrobić?
Jajecznicę , kanapki , zapiekanki , zupę mleczną , tosty , jajka na twardo , miękko , pastę jajeczną , kiełbaski ... jeszcze pewnie coś ale...co to za pytanie ?!