No zarejestrowalem sie dla kurwa beki na forum Sonaty Arctici, czy Stratovariusa, nie pamietam, i zaczalem siać srogą pożogę i unicestw, wiec mnie huyk'y zbanowały jeszcze tego samego dnia. Uderzam wtedy do kumpla na gg, bo mialem ciag na lol'owe fora, z prośba o adres czegos co mogłoby zaspokoic moja ządze- dostalem w odpowiedzi adres tego forum z dopiskiem ,,tu jest ponoc niezla beka" No i LEGEND CONTINUES !!!!!
ja jak zamawialam koszulke dla mojego ex

Acrid mial wtedy zajebisty avatar jak pamietam

krecilismy z kenedim beke na forum powermetal.pl, ale nam sie znudzilo, a on sie wczesniej udzielal chyba bardziej serio na tym forum, to i dal mi linka
wtedy to jeszcze troche metalu sluchalem, ale i tak glownie zajmowalem sie kreceniem beki z manowarowcow i wszebada, a potem zostalem twardzielem i napinaczem
Valhalla napisał(a):Acrid mial wtedy zajebisty avatar jak pamietam
znaczy, co? ja nie pamietam nawet, pewnie siebie mialem.
A jak trafilem to trudno powiedziec, bo zarejestrowalem sie tu, jak tylko to bylo mozliwe. Pewnie z sklepu korzystalem ;)
Ja i Prisca mamy taki sam zajebisty staz :F
a przeglądałem sklep i znalazłem to forum a jako że przypierdolnicza atmosfera mi odpowiada to już tu siedzę z z 3 lata :> rekord jeśli chodzi o fora.
Chyba wiekszość tu trafiła poprzez zaglądanie do sklepu.
Ghost_82 napisał(a):Mów sam za siebie.
kurwa
Sorry, że nie wtrąciłem "ja również"
Nie pamietam jak tu trafiłem.Naprawdę.
<----- ND oto twoja sroga pożoga i unicestw
mnie przyciągła tu Potęga Sławskiego Wszebądziego Wyziewu. Chciałem zobaczyć co za zajebisty typ robi takie bekowe kawałki, ale się dowiedzałem, że on wcale nie jest zajebisty, bo robi to na poważnie. Wieść ta poruszyła gruntem całego mojego dotychczasowego świata, ale nie wiem po chuj tu dalej zagladam skoro Wszebąda już nie widać praktycznie
O KURWA

Jałokim, zabijasz
komentarz do awatara raczej, choć konwencja coś jakby znajoma ;]
Acrid napisał(a):znaczy, co? ja nie pamietam nawet, pewnie siebie mialem.
no ba! (;
Miałem bardzo krótko neta i nie bardzo wiedziałem jak wyglądają fora. Teraz wchodzę z nudów ale nie chce mi sie nic pisac zazwyczaj.